sesebe Postat August 17, 2020 Partajează Postat August 17, 2020 Acum 9 minute, ndor a spus: Doar daca poate face dovada ca i-a cazut jucaria din cauza unui bruiaj facut de cineva . Cam greu ...daca nu chiar imposibil de demonstrat. Altfel , orice judecator il trimite la plimbare . Plus ca trebuie sa faca dovada ca avea autorizatie sa inalte drona aia in spatiu locuit . Daca nu avea , amenda . In principiu, o amenda in Ro nu se ridica la pretul unei drone de calitate. Chiar si sa o faci din bucati si tot ajunge foarte scump una buna. Da, bruiajul radio este greu de demonstrat (aici depinde mult de ceea ce este pus pe drona) dar "bruiajul mecanic" nu-i o problema sa-l demonstrezi. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 17, 2020 Partajează Postat August 17, 2020 Tot de cap lui o dau. Link spre comentariu
Усилитель Postat August 17, 2020 Partajează Postat August 17, 2020 Eu cred ca se poate prelungi "capul "magnetron din cuptor cu microunde cu 1m ,cu atentie la izolare si grosime buna pt filament , monta o teava pe iesire ca ghid de unda .....800-1200W pe 2.4Ghz ,bruiaza destul electronica ( adica poate lejer si sa prajeasca ceva mai sensibil...) de nedemonstrat , oricum electronicele se cam strica...... solutii profesionale.......: https://www.brookings.edu/blog/techtank/2016/03/16/six-ways-to-disable-a-drone/ https://www.quora.com/How-can-a-quadcopter-or-small-drone-aircraft-be-immobiliz https://interestingengineering.com/7-anti-drone-weapons-used-by-the-military-and-law-enforcement-around-the-world https://www.popsci.com/drone-gun-downs-drones-with-radio-waves/ Demn de videouri haioase.... Link spre comentariu
Vizitator Postat August 17, 2020 Partajează Postat August 17, 2020 https://southpark.cc.com/full-episodes/s18e05-the-magic-bush Link spre comentariu
mama Postat August 18, 2020 Partajează Postat August 18, 2020 On 5/27/2019 at 5:16 PM, sesebe said: Un sistem oarecum identic se poate folosi într-un scop mult mai util. https://www.youtube.com/watch?v=pa6BlJlrL-k Link spre comentariu
ibogdan2001 Postat Octombrie 15, 2023 Partajează Postat Octombrie 15, 2023 La 16.08.2020 la 21:46, RealAlex a spus: Oare ce este mai periculos? Sa bruiezi o drona ori sa fii survolat de catre ea? Vorbind la modul general, daca ai ceva de ascuns nu ascunzi in curte, daca drona aia cade in cap la cineva, din cauza ca a fost bruiata (da, stiu de toate sistemele ei de siguranta), dar se poate intampla, care este vinovatul? Ala care se juca cu ea ori tu ca i-ai provocat incidentul? Parerea mea este ca poti face o plangere la organ' si sa lasi in pace drona. Eu m-am dus cu drona din dr taberei pana in rahova si nu s-a intamplat nimic spectaculos, iar dupa o anumita distanta nici nu o mai auzi, ce-i drept zgomotul de fond din Bucuresti este foarte mare. Daca esti in Bucuresti cu zgomotul inerent si treci peste blocuri este una dara daca zbori intr-o zona rezidentiala retrasa de case atunci se schimba treaba... Sunt multi oameni ce au muncit mult sa aiba intimitate in curtea proprie si nu este deloc ok ca orice dorel sa i-o incalce... de aceea si legea spune ca este ilegal sa zbori pe acolo... La 16.08.2020 la 23:25, RealAlex a spus: Intimitatea o ai in casa, dar de cele mai multe ori nici acolo nu mai ai parte de ea. Intimitatea TREBUIE sa o ai pe proprietatea ta adica nu doar in casa ! si daca ai curte ! La 16.08.2020 la 23:37, sesebe a spus: Sint drone care trec lejer de 10000E. Mai sint si persoane care au autorizatie sa ridica asa ceva (din fericire nu foarte multe). Te bagi sa platesti o drona de 10-15 K euro ridicata chiar legal? Nu are la noi in Ro nimeni pe PF sa aiba asemenea drone in dotare ! Doar serviciile, firmele cu anumite specializari si autoritatile statului isi achizitioneaza asa ceva cu scopuri clare. Si alea nu zboara peste curtile oamenilor... La 21.05.2019 la 8:40, Vizitator a spus: Pusca cu frangere cu aer comprimat cu pelete de 6.35 si luneta. Scoasa printre perdelele de la casa. Nu stie nici dracu ce l-a lovit... Asta fara sa consideram cat de penibil este sa facem atata tamtam pentru o drona vazuta de doua ori in doua saptamani. Poate omul este un pasionat nevinovat. Noi romanii am ajuns foarte sensibili. Sa nu mai vorbim de pret... nu va imaginati cat de scumpa e o drona ca aia, si daca l-as prinde p-ala care mi-a distrus drona de 3000E, ar fi vai si amar de linistea lui... Pai daca ai drona de 3000 E si atentezi la intimitatea altora cu ea atunci sa spui merci ca nu trag in tine ! Zboara pe camp departe de locuinte ca doar acolo iti da voie legea ! La 23.05.2019 la 23:20, Vizitator a spus: maine poimaine, ne bat la usa sa nu mai tragem apa la wc noaptea, ca depasim dB.. ca deh, pe vecin deranjeaza... In Elvetia chiar asa se intampla ! Daca locuiesti in condominiu si baia ta nu este bine izolata mai bine nu tragi apa dupa ora 22 ! Peste cateva zile primesti amenda fara sa te contacteze nimeni inainte... Poti sa o contesti in Instanta dar sansele sunt minime sa ai si castig ! Dar in Lumea vestica civilizata si cu apa calda nu ai voie sa iesi din automobil fara a opri motorul nici ziua sa nu vorbim de noapte... Iar daca ai si tractor(diesel) e jale... La 24.05.2019 la 22:33, Vizitator a spus: Trebuie să vă repet că omul a văzut drona de două ori în două săptămâni? Eu zic să ia niște mitraliere, nu sunt imposibil de procurat, și să înceapă să descarce încărcătoare. Poate doboară și vreun avion de linie, cu ocazia asta. For fuck's sake... Aha deci daca idi...ul cu drona nu a incalcat legea decat de odata pe saptamana este ok ? adica sa incalce legea zilnic sau cum ? Numai in Ro intimitatea oamenilor este luata in gluma de toti doreii ce-si permit o drona... Adica daca eu vreau sa merg in chiloti prin curte sau sa fac nudism cu sotia trebuie sa stau cu stres ca un asemenea id...ot bazaie pe deasupra mea ? Astia care dati dreptate acestora pesemne nu aveti vreo proprietate la casa ci locuiti la bloc... Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 15, 2023 Partajează Postat Octombrie 15, 2023 @ibogdan2001 vezi că mai sunt cateva subiect din 2006 la care nu ai răspuns. Ideal e să le raspunzi utilizatorilor care nu mai sunt pe forum de cel puțin 3-4 ani pentru că așa o să primești rapsunsurlle ... telepatic. Link spre comentariu
cdinu332 Postat Octombrie 15, 2023 Partajează Postat Octombrie 15, 2023 Acum 5 ore, ibogdan2001 a spus: In Elvetia chiar asa se intampla ! Daca locuiesti in condominiu si baia ta nu este bine izolata mai bine nu tragi apa dupa ora 22 ! Hai să-mi fu una... Și ce nu mai ai voie să faci după ora22, în Elveția? Ai fost oleacă pe acolo, sau așa știi de la cineva? Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 16, 2023 Partajează Postat Octombrie 16, 2023 Acum 9 ore, cdinu332 a spus: Hai să-mi fu una... Și ce nu mai ai voie să faci după ora22, în Elveția? Ai fost oleacă pe acolo, sau așa știi de la cineva? Chestia-i reala. Nu se refera strict la tras apa ci la nivelul de zgomot generat iar daca depaseste un anumit nivel te alegi cu amenda. Link spre comentariu
Bandi Szasz Postat Octombrie 16, 2023 Partajează Postat Octombrie 16, 2023 (editat) Acum 15 ore, ibogdan2001 a spus: Pai daca ai drona de 3000 E si atentezi la intimitatea altora cu ea atunci sa spui merci ca nu trag in tine ! Zboara pe camp departe de locuinte ca doar acolo iti da voie legea ! Is curios unde este legea asta ? Zonele extravilane sunt in categoria "OPEN" adica daca vreau ma duc si zbor cu drona avand 'certificat' A1-A3 ( se obtine online in 15minute cu un mic test grila ). Pentru zonele intravilane ai nevoie de certificare A2, se obtine tot online cu un alt test grila, si o cerere de survol prin mail de la mapn pentru anumite orase mari care se obtine in 1-2 sapt si poate fi cerut pentru cateva luni bune. Cererile de la mapn pentru intravilan este necesar pentru a obtine confirmarea ca in zona respectiva nu exista spatii protejate ( anumite cladiri guvernamentale, inchisori, etc... ). Daca eu am hartia de la mapn is in perfecta legalitate sa iti survolez curtea, daca dobori drona esti bun de dosar si plata daune. Si uite harta https://flightplan.romatsa.ro/init/drones. Pentru zonele violet se cere aprobare de la mapn, restu zonelor sunt la liber pentru drona sub 900g si certificare A2. Editat Octombrie 16, 2023 de Bandi Szasz Link spre comentariu
cdinu332 Postat Octombrie 16, 2023 Partajează Postat Octombrie 16, 2023 Acum 52 minute, sesebe a spus: Chestia-i reala. Nu se refera strict la tras apa ci la nivelul de zgomot generat iar daca depaseste un anumit nivel te alegi cu amenda. Si la noi este... Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 16, 2023 Partajează Postat Octombrie 16, 2023 Acum 4 ore, cdinu332 a spus: Si la noi este... Așa este, chiar de câțiva ani dar se respecta ... Politia locala e inutila si ii chemi degeaba! Link spre comentariu
cdinu332 Postat Octombrie 16, 2023 Partajează Postat Octombrie 16, 2023 Poliția Locala nu este poliție. Este orice altceva, ce vrei tu, nu contează. Link spre comentariu
ibogdan2001 Postat Octombrie 16, 2023 Partajează Postat Octombrie 16, 2023 Acum 12 ore, Bandi Szasz a spus: Is curios unde este legea asta ? Zonele extravilane sunt in categoria "OPEN" adica daca vreau ma duc si zbor cu drona avand 'certificat' A1-A3 ( se obtine online in 15minute cu un mic test grila ). Pentru zonele intravilane ai nevoie de certificare A2, se obtine tot online cu un alt test grila, si o cerere de survol prin mail de la mapn pentru anumite orase mari care se obtine in 1-2 sapt si poate fi cerut pentru cateva luni bune. Cererile de la mapn pentru intravilan este necesar pentru a obtine confirmarea ca in zona respectiva nu exista spatii protejate ( anumite cladiri guvernamentale, inchisori, etc... ). Daca eu am hartia de la mapn is in perfecta legalitate sa iti survolez curtea, daca dobori drona esti bun de dosar si plata daune. Si uite harta https://flightplan.romatsa.ro/init/drones. Pentru zonele violet se cere aprobare de la mapn, restu zonelor sunt la liber pentru drona sub 900g si certificare A2. La noi in Ro este o moda "ca asa vrea muschiu' meu" ! In primul rand trebuie ca inainte de fiecare zbor sa dai un telefon sa anunti zborul daca nu stiai ! Apoi violarea vietii private este infractiune. Sa vedem ce justifici in fata judecatorului cand te aflai deasupra curtii mele cu drina filmand caci altfel nu stii ca ti-am dat-o jos si cum... Tipc pt oamenii necivilizati de la noi sa aiba si mult tupeu... Link spre comentariu
cdinu332 Postat Octombrie 17, 2023 Partajează Postat Octombrie 17, 2023 Să combați o ilegalitate cu alta nu este o solutie. Tu dai explicații pentru distrugere, el pentru zbor neautorizat. Până la urmă, vorbim Să treacă timpul și să faci tu postări. Link spre comentariu
Postări Recomandate