franzm Postat Mai 24, 2019 Partajează Postat Mai 24, 2019 20 hours ago, Aw Genetix said: .. ai putea sa o bruiezi cu un amplificator la vreo 2000mW de wifi pe 2.4GHz, daca e pe banda asta. Care apropo, tot ilegal ai fi ca tot restul ... Se ia un cuptor cu microunde 8pe 2,455 GHz), se adapteaza o antena-horn sudata din câteva fâsii de tabla de aluminiu, daca doriti îi puteti atasa si o catare jumulita de pe mertanul cocalarului din vecini, si gata scula de scoborât drone din ceriu. Link spre comentariu
amudsen Postat Mai 24, 2019 Partajează Postat Mai 24, 2019 Si daca dobori un OZN ?...... coboara aia mici si verzi si te iau la tabacit sau pentru experimente Link spre comentariu
gauss Postat Mai 24, 2019 Partajează Postat Mai 24, 2019 (editat) Daca e drona DNA - ului ... , mai bine emigrezi in Papua - Noua Guinee , sau in Arctica . Editat Mai 24, 2019 de gauss Link spre comentariu
ionutb71 Postat Mai 24, 2019 Partajează Postat Mai 24, 2019 nu ii face nimic cu niciun sistem de bruiaj. receptoarele sunt concepute sa elimine orice e pe langa frecventa proprie si nu e imperecheat cu emitatorul. in cel mai rau caz blocheaza absolut tot,inclusiv semnalul primit de la emitatorul propriu pana semnalul e curat.in acest timp ,cat e bruiat,nu va tine cont nici de comenzile dorite de ''propitar". dar softul e prevazut si pt asta(pierderea semnalului) si se intoarce singura dupa coordonatele gps. ce sa zic?e deranjant sa te bazaie unu la cap cand iti e lumea mai draga. in mod sigur e o rusine de drona,cu o camera si mai de ras. ba sigur nu are nici ghimbal si in felul asta filmeaza undeva mult in fata dronei,nu sub ea. nu poate regla camera,e fixa. asa ca...eu l-as lasa in pace. se plictiseste el... Link spre comentariu
ionutb71 Postat Mai 24, 2019 Partajează Postat Mai 24, 2019 (editat) sauuu... daca esti tintas bun o prastie din camera de bicicleta si o piulita de 8 ca proiectil. de piulita legi 3-4 bucati lungi de banda provenita din casete audio. daca piulita trece pe deasupra dronei fasiile vor fi atrase de fofeze si...gata. ai prins pasaroiu. idei sunt ce naiba,numai eu am avut o copilarie frumoasa? Editat Mai 24, 2019 de ionutb71 Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 24, 2019 Partajează Postat Mai 24, 2019 Trebuie să vă repet că omul a văzut drona de două ori în două săptămâni? Eu zic să ia niște mitraliere, nu sunt imposibil de procurat, și să înceapă să descarce încărcătoare. Poate doboară și vreun avion de linie, cu ocazia asta. For fuck's sake... Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 24, 2019 Partajează Postat Mai 24, 2019 (editat) ce va mai place shaormaa... Editat Mai 24, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 25, 2019 Partajează Postat Mai 25, 2019 https://www.droneshield.com/dronegun-tactical/ Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 25, 2019 Partajează Postat Mai 25, 2019 Shaorma cu "detoate"... musai. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 25, 2019 Partajează Postat Mai 25, 2019 (editat) On 5/24/2019 at 11:28 AM, validae said: Da, autoritățile îl vor informa direct pe posesorul dronei că tu (cu nume și prenume) l-ai reclamat pe el.Apoi eventualele zgârieturi pe mașină sau alte chestii de răzbunare vor fi tot vina ta, că n-ai avut de lucru să-l reclami pe ăla. Eu sunt de acord cu tine...dar cum convingi tu autoritatile ca ai dreptate, atunci cand iti faci de capul tau? Chiar si cand ai dreptate, idiotii de politisti iti dau tot tie amenda. Sunt convins ca imi intelegi pozitia. E ca la locurile de parcare unde iti gasesti locul ocupat (desi ai platit bani grei pentru el) si il blochezi pe cel care ti-a ocupat locul, pentru ca nu esti vreun idiot care sa ocupe la randul sau locul de parcare al altuia. Editat Mai 25, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
puriu Postat Mai 28, 2019 Partajează Postat Mai 28, 2019 Simplu? Baloane captive legate cu ata lunga. Link spre comentariu
gauss Postat Iunie 7, 2019 Partajează Postat Iunie 7, 2019 https://news.yahoo.com/amazon-shows-off-electric-prime-172511229.html?.tsrc=daily_mail&uh_test=1_06 Link spre comentariu
grosu99 Postat Iunie 12, 2019 Partajează Postat Iunie 12, 2019 Motanul meu a "prins" o drona prin gradina,a unui vecin.Probabil ca n-a doborat-o dar era trofeul lui ! Link spre comentariu
Postări Recomandate