gauss Postat Mai 21, 2019 Partajează Postat Mai 21, 2019 (editat) Asa este . Si la innadit cabluri etc . Era o masura impotriva patrunderii umiditatii , se infasura " intins " peste perechile jonctionate , prin contractie etansa zona . Apoi urmau alte straturi , si la final mansonul de plumb lipit la cald , cu lampa cu benzina sau carbid , si cu stearina ( decapant ) . Editat Mai 21, 2019 de gauss Link spre comentariu
informer Postat Mai 21, 2019 Partajează Postat Mai 21, 2019 18 minutes ago, Dan85 said: Cauciucul ala alb il luam de la cei care lucrau la ''telefoane'' . Cred ca era folosit pentru izolatii in caminele de conexiuni. Foarte bun, de altfel. La noi ii zicea "guma de lapte"... . Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 21, 2019 Partajează Postat Mai 21, 2019 La 19.05.2019 la 22:47, GEO 53 BN a spus: Exclus! E interzis de lege sa tragi cu arma de foc in localitate. Risti sa fii amendat sau si mai rau, sa ti se anuleze permisul de port arma. Poti trage cu arma de vinatoare doar inafara localitatii si nu mai aproape de 300 m de localitate. Cel putin asa era cind eram vinator. Airsoft, sunt niște lunete care doboară pana și porumbei... https://www.airsoftstation.com/mcmillan-m40a3-airsoft-sniper-rifle-od-black-by-asg/ Link spre comentariu
gauss Postat Mai 21, 2019 Partajează Postat Mai 21, 2019 (editat) Tot interzise sunt . Ma rog , daca te reclama un binevoitor , dureaza pana se lamureste Politia . Ce si cum , etc. , si ramai in baza de date etc . Merita ? ... https://www.airsoft-cluj.ro/practicarea-airsoftului-legislatie.html Editat Mai 21, 2019 de gauss Link spre comentariu
amudsen Postat Mai 21, 2019 Partajează Postat Mai 21, 2019 Reguli stabilite la nivelul UE Câteva reguli stabilite la întreg nivelul Uniunii Europene, valabile (cele care nu se exclud, cum ar fi distanțele) în completarea celor specifice fiecărei țări: Este recomandat ca drona să fie înmatriculată în țara de proveniență, indiferent de scopul zborului. Drona trebuie să zboare întotdeauna în raza ta vizuală. Este interzis zborul în zona aeroporturilor și heliporturilor. Este necesară o aprobare în prealabil pentru zborurile comerciale. Este interzis zborul deasupra mulțimilor de oameni, proprietăților private și autovehiculelor. Trebuie meținută o distanță de minim 50 de metri față de ele. Nu este permis zborul la o înălțime de mai mult de 150 de metri de la locul decolării. Deci> Fa o poza in care sa apara locatia si ora pe care o atasezi la o adresa catre politie in care soliciti lamurirea aspectelor ce te deranjeaza. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 23, 2019 Partajează Postat Mai 23, 2019 (editat) On 5/19/2019 at 7:32 PM, Director said: O prastie? O pusca? Un jet de apa puternic si o bruiezi de tot. ...asta merge probabil la o drona cu autonomie radio de 50 de metri si 5 minute de zbor (adica vreo jucarie la 3-15 milioane vechi). Editat Mai 23, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 23, 2019 Partajează Postat Mai 23, 2019 (editat) in definitiv ce te deranjeaza ? ca poate cadea peste tine, ca te filmeaza sau ce ? te intreb pentru ca nu inteleg ura pe dronele astea, in definitiv spatiul aerian incepe de la firul ierbii. am avut o alta discutie pe un alt forum despre dreptul la proprietate, si culmea. spatiul aerian incepe de la firul ierbii. eu doream sa ma joc cu o drona in curte, si puneam o intrebare, de ce n-ar fi legal sa zbor in toata curtea mea, pana la maxim nivelul casei. una peste alta, daca te deranjeaza atat de mult, primul lucru e ca ai putea sa-i spui sa nu mai dirijeze drona peste casa ta.. e pacat sa te gandesti la "sa dai cu bata" in lucrul omului. ps: nu ma intelege gresit, dar pe mine personal chiar ma deranjeaza cand vad caini la stana care n-au voie, drone care n-au voie, sa pescuiesti n-ai voie, sa faci nimic ai voie. tocmai de-asta...s-a si ajuns sa zbore omu ala ingradit prin livezi, curti... in alta ordine de idei s-ar fi dus si el pe un camp cum faceam candva...acum...fiecare cum intelege un hobby. maine poimaine, ne bat la usa sa nu mai tragem apa la wc noaptea, ca depasim dB.. ca deh, pe vecin deranjeaza... Si pentru ca nu doresc sa fiu OffTopic, ai putea sa o bruiezi cu un amplificator la vreo 2000mW de wifi pe 2.4GHz, daca e pe banda asta. Care apropo, tot ilegal ai fi ca tot restul ... Editat Mai 23, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
mac01 Postat Mai 23, 2019 Partajează Postat Mai 23, 2019 Trage bree cu ceva in ea.....numai sa nu te vada nimeni si sa nu se vada din ce parte vine. Daca era prin zona mea era de mult timp exterminata...ma distram cu ea.... Link spre comentariu
vijelie02 Postat Mai 23, 2019 Partajează Postat Mai 23, 2019 Nu stiu cum faci sa nu te vada drona Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Mai 24, 2019 Partajează Postat Mai 24, 2019 La 20.05.2019 la 21:38, Dan85 a spus: Urat obicei... I-a fost foame, sau ce? Nu, apara pui de gaina . Ea dadea tarcoale, si el a vrut sa o sperie .(a si reusit) Sincer nu se astepta ,si nu ma asteptam nici eu . De riscuri e constient ca doar are 15 ani . Sa nu uitam ca doar am fost si noi copii, si decat sa stea 24 din24, 7 din 7 cu ochi intro tableta /smart , prefer sa-i aud jucanduse pe afara . Link spre comentariu
validae Postat Mai 24, 2019 Partajează Postat Mai 24, 2019 Dacă respectivul e vreun ,,voyeur,, și filmează prin curțile oamenilor, poate să te și filmeze când i-o dobori.Sunt curios cum va face reclamație la poliție, explicând că i-a fost doborâtă jucăria în curtea ta..... Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 24, 2019 Partajează Postat Mai 24, 2019 (editat) Din punctul meu de vedere situatia este destul de simpla. Faci o sesizare la politie sperand ca "organele" se vor sinchisi macar sa se deplaseze la domiciliu...si cu asta basta. Tu ca cetatean nu ai dreptul sa-ti faci auto-justitie pentru ca nu-ti permite legislatia (nu suntem in America unde pui mana pe pusca sa tragi si dupa greierii care-ti invadeaza curtea...iar statul sa-ti dea dreptate). Intr-adevar drepturile omului cu privire la intimitate si proprietate trebuie respectate (au murit oameni pentru ca noi sa avem drepturi), dar in contextul actual (Romania), legislatia nu prea te lasa sa-ti faci de cap. De obicei partea vatamata e trasa la raspundere. Problema este ca tu nu stii a cui e drona (poate fi a unei institutii de stat sau poate fi a viitorilor hoti care-ti vor sparge locuinta cand pleci in vacanta - romanul poate fi cateodata infricosator de inventiv si determinat - sunt fel si fel de retele care opereaza nestingherite specializate in orice). In concluzie eu cred ca tot la autoritati trebuie cautat un raspuns. Editat Mai 24, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
validae Postat Mai 24, 2019 Partajează Postat Mai 24, 2019 Da, autoritățile îl vor informa direct pe posesorul dronei că tu (cu nume și prenume) l-ai reclamat pe el.Apoi eventualele zgârieturi pe mașină sau alte chestii de răzbunare vor fi tot vina ta, că n-ai avut de lucru să-l reclami pe ăla. Link spre comentariu
victrola20 Postat Mai 24, 2019 Partajează Postat Mai 24, 2019 O solutie https://makezine.com/projects/build-wi-fi-drone-disabler-with-raspberry-pi/ a doua solutie Cumparati o drona cu un acumulator serios si urmariti drona care va spioneaza pana la urma ajunge la proprietar. Link spre comentariu
ionutb71 Postat Mai 24, 2019 Partajează Postat Mai 24, 2019 eu zic sa iti iei si tu una si ...faci politie aeriana. ce crezi ca la rusi le e frica de cazanele noastre mig21? nici vorba.doar ca nu prea le da mana sa piarda un avion si un pilot scolit pentru nimic. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate