paulb Postat Mai 19, 2019 Partajează Postat Mai 19, 2019 (editat) Buna ziua, dupa cum spune titlul m-ar interesa daca are cineva o schema ce poate bruia o drona (banueisc ca este pe 2.4ghz), pe o raza de 100-200 de metri, din cauza faptului ca cineva se tot plimba cu o drona pe deasupra locuintelor, avand si camera de luat vederi. Legal nu cred ca pot face ceva pentru ca nu stiu cine anume este persoana respectiva. Stie cineva un emitator sau ceva asemanator ? Multumesc! Editat Mai 19, 2019 de paulb completare Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 19, 2019 Partajează Postat Mai 19, 2019 O prastie? O pusca? Un jet de apa puternic si o bruiezi de tot. Link spre comentariu
paulb Postat Mai 19, 2019 Autor Partajează Postat Mai 19, 2019 (editat) Acum 5 minute, Director a spus: O prastie? O pusca? Un jet de apa puternic si o bruiezi de tot. M-am gandit la asa ceva dar este la ceva altitudine.. nu ajunge nimic la ea. Ce ma intriga este faptul ca atunci cand o vad, si cred ca ma vede si el, se indeparteaza. Editat Mai 19, 2019 de paulb Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 19, 2019 Partajează Postat Mai 19, 2019 Reclam-o la politie, filmeaz-o si de restul se ocupa ei daca nu e a lor . Link spre comentariu
paulb Postat Mai 19, 2019 Autor Partajează Postat Mai 19, 2019 Tare-mi e ca o sa rada aia de mine cand ma duc acolo.. Link spre comentariu
PINTI Postat Mai 19, 2019 Partajează Postat Mai 19, 2019 Este foarte greu sa o bruiezi. Cum spunea si @Director, o pusca cu alice rezolva totul, ( daca detii legal asa ceva sau ai un prieten vanator). Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 19, 2019 Partajează Postat Mai 19, 2019 Da, dar dacă-i de-a politiei mai rău o încurci. Filmeaz-o și fa reclamație la politie. Chiar dacă zici ca o sa ruda, legea spune ca fără autorizație nu are voie sa zboare, deci...... 1 Link spre comentariu
paulb Postat Mai 19, 2019 Autor Partajează Postat Mai 19, 2019 Acea drona nu zboara zilnic, am vazut-o de 2 ori in 2 saptamani. Daca ma duc si fac plangere te gandesti ca vor veni cei de la sts sau sri sa stea cu duba sa vada de unde vine semnalul ? Eu tind sa cred ca nu vor rezolva nimic. Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 19, 2019 Partajează Postat Mai 19, 2019 (editat) Nu te baza pe asta! Dacă nu faci nimic nici nu o sa se rezolve nimic. Editat Mai 19, 2019 de sesebe Link spre comentariu
paulb Postat Mai 19, 2019 Autor Partajează Postat Mai 19, 2019 Acum 3 minute, sesebe a spus: Nu te baza pe asta! Alta soltuie ar fi sa sacrific o drona ieftina, sa produc impact cu cealalta, dar ma indoiesc ca voi reusi.. Link spre comentariu
validae Postat Mai 19, 2019 Partajează Postat Mai 19, 2019 Ia nişte rachete de la chinezi şi trimite câteva spre ea, sigur n-o să mai rişte să mai vină cu ea.... Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Mai 19, 2019 Partajează Postat Mai 19, 2019 (editat) Acum 2 ore, PINTI a spus: Este foarte greu sa o bruiezi. Cum spunea si @Director, o pusca cu alice rezolva totul, ( daca detii legal asa ceva sau ai un prieten vanator). Exclus! E interzis de lege sa tragi cu arma de foc in localitate. Risti sa fii amendat sau si mai rau, sa ti se anuleze permisul de port arma. Poti trage cu arma de vinatoare doar inafara localitatii si nu mai aproape de 300 m de localitate. Cel putin asa era cind eram vinator. Editat Mai 19, 2019 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Spitfire Postat Mai 20, 2019 Partajează Postat Mai 20, 2019 Vedeti ca aia sa nu fie chiar drona Politiei! Link spre comentariu
gauss Postat Mai 20, 2019 Partajează Postat Mai 20, 2019 (editat) Dronele nu au voie deasupra localitatilor . Exceptand cele ale institutiilor din sistemul de aparare , si acelea in conditii foarte stricte , din necesitati operative sau in caz de calamitate . De asemenea in cadrul starii de necesitate sau de urgenta . Inteleg ca nu e cazul ... , deci sesizare la autoritati . Politia Romana ... Nu strica si un apel - doua la 112 , raman consemnate . In " regim " propriu , pentru stanjenire ... , merge ( daca e soare ) o oglinda buna . Daca nu , o lanterna ( noaptea ) sau una din cele cu " laser " . Editat Mai 20, 2019 de gauss Link spre comentariu
manolo Postat Mai 20, 2019 Partajează Postat Mai 20, 2019 (editat) Mai trebuie tinut cont ca o astfel de drona are o raza de actiune de 500-1000m si autonomie vo 20min ,vorbesc de cele obisnuite. Editat Mai 20, 2019 de manolo Link spre comentariu
Postări Recomandate