danyby Postat Mai 19, 2019 Partajează Postat Mai 19, 2019 Salutare, are cineva un dump pentru TV AXA model JS-2130? Nu am reusit sa gasesc nimic pe google dupa modelul tv-ului. Multumesc frumos ! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 19, 2019 Partajează Postat Mai 19, 2019 Spune ce sasiu are , spune ce procesor are , spune ce memorie are si asa poate gasim ceva , altfel daca nu stim exact despre ce este vorba atunci nu te putem ajuta doar de pe modelul de tv , uite in acest linkspune ca saiul este JS-2130 tu spui ca este modelul de tv , atunci noi trebuie sa ne batem cu capul de pereti pina dam despre ce tv este vorba si despre ce sasiu , cine crezi ca isi va pierde timpul aiuria doar de pe modelul de tv sa-ti dea dump fara informatii utile , eu nu am nimic cu tine dar daca vrei ajutor atunci trebuie sa te straduiesti mai mult si sa ne spui cum am spus mai sus , si o poza cu sasiul nu ar strica sa vedem despre ce este vorba ca multe televizoare au denumire in multe feluri si multe folosesc acelasi sasiu Link spre comentariu
leoncris Postat Mai 20, 2019 Partajează Postat Mai 20, 2019 (editat) js2130 procesor lc863332b,cadre la78040,jungla la76810a ? Ai un condensator de 22pF langa cuartul procesorului , inlocuieste'l , apoi rescrii memoria. Editat Mai 20, 2019 de leoncris Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum