Vizitator Postat Mai 18, 2019 Partajează Postat Mai 18, 2019 (editat) El, este un fel de reportofon, doar ca poate inregistra wav 24 biti, si mp3 , la calitate foarte mare... Ultima data cand l-am folosit, era ok. Nu au ramas bateriile in el, azi l-am gasit cu linia asta pe ecran. L-am desfacut, cu toate ca e munca de chinez in interior, am verificat flat-uri, mufe...pare totul ok, si linia nu vrea sa dispara. As vrea sa stiu daca are rost sa caut mai departe pe placa, sau e o problema comuna la display-uri de tipul asta...si sa-l las asa..... E cam enervanta linia aia... si nu stiu poate mi se pare doar mie, dar parca repeta o parte din imagine ?? Editat Mai 18, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Mircea Postat Mai 19, 2019 Partajează Postat Mai 19, 2019 Asa mi s-a umplut si mie un ecran de GPS. Nici macar folosit de 2-3 ori pe an. La fiecare alimentare mai apareau 1-2 linii. Cand s-a adunat o duzina am comandat alt display pe eBay. Iar am cateva linii, ceea ce ma face sa cred ca nu e hardware din mufe. NB: Am rescris sistemul de operare inainte sa schimb display-ul original si liniile tot acolo au ramas. D-aia am zis sa-l inlocuiesc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 19, 2019 Partajează Postat Mai 19, 2019 Da...dar rahatul asta meu de display este OLED... Eu nu prea am de unde sa-l cumpar altul ... Am cautat pe google, nimeni nu a avut problema asta sau nu apare pe google.. Firmware-ul l-am refacut, am cautat o versiune mai veche, n-am gasit, dar oricum tot aia face. Linia-i linie. Si da. A venit cu o linie fina apoi s-a ingrosat si aia e. Parca ar fi fost mai bine sa fie stinse nu aprinse. Link spre comentariu
validae Postat Mai 19, 2019 Partajează Postat Mai 19, 2019 Ai încercat totuși să cureți cu alcool izopropilic mufa sau conexiunea dintre afișaj și placă ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 19, 2019 Partajează Postat Mai 19, 2019 da, deja am incercat sa curat si sa suflu cu aer comprimat toate mufele, flaturi tot. inclusiv putin incalzit IC-urile pe acolo cu statie.. Link spre comentariu
validae Postat Mai 19, 2019 Partajează Postat Mai 19, 2019 Mă gândesc că poate s-au creat în/sub mufe sau între traseele spre display niște punți de oxid de cupru din cauza umidității și condensului și e posibil să nu fie chiar ușor de înlăturat Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 19, 2019 Partajează Postat Mai 19, 2019 m-am uitat cu microscopul, sunt impecabile. de altfel l-am tinut in cutie, cu pliculete anti umiditate, si ironia sortii.... Link spre comentariu
modoran Postat Mai 20, 2019 Partajează Postat Mai 20, 2019 Trebuie înlocuit displayul OLED cu unul de aceeași rezoluție și controller echivalent. Se găsesc destule prin China Link spre comentariu
morocanosul Postat Iunie 10, 2019 Partajează Postat Iunie 10, 2019 La 20.05.2019 la 6:42, modoran a spus: Trebuie înlocuit displayul OLED cu unul de aceeași rezoluție și controller echivalent. Se găsesc destule prin China E doar o curiozitate,ce pret au cu tot cu transport,etc?? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 10, 2019 Partajează Postat Iunie 10, 2019 (editat) nu foarte scump. dar eu am muscat-o cu un lcd ajuns intr-un plic, deci spart. spre norocul meu, macar nu era sa se potriveasca. bine ca a ajuns macar spart :)) nu stiu, eu personal am oroare de asteptari gen 40 de zile, 30 sau cat o fi. imi trece toata pofta sa-l mai fac. si apropo, sunt o gramada in china. dar care se va potrivi cu al meu oare..pentru ca..nu scrie nimic pe el. sau nimic relevant. Editat Iunie 10, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum