Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Laptop

Postări Recomandate

Multumesc @maxente...de fapt multumesc tuturor celor care s-au implicat si mi-au dat cateva sfaturi. Laptop-ul va ramane la servici...ca pentru servici l-am luat...nu o sa-l plimb cu mine...si ocazional cand voi pleca in concediu sau in vreo plimbare il voi lua cu mine...in rest am sa incerc sa-i fac cat mai putine rabatari.

L-am cumparat pentru ca mi-a placut foarte mult imaginea la cel expus la vanzare in altex...foarte naturala, calda si odihnitoare...se vede cum se vedea odata la tuburile trinitron de la sony. Acel acer avea probleme cu imaginea, iar vanzatorii din magazin mi-au dat dreptate...mi-au spus si ei ca nu le poti avea pe toate intr-o suma mica de bani.

Asa ca am mai ridicat un pic stacheta la banisori si am luat lenovo.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Bucurie de scurta durata...dupa ce am bagat windows-ul am ramas fara laptop...s-a indragostit doamna mea de aparat si a pus stapanire pe el. :84

Acum trebuie sa fac rost de altul......:nerv

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări