traianpop Postat Mai 18, 2019 Partajează Postat Mai 18, 2019 Buna ziua. De unde luati tigari "clasice"? Cum ar BT, KENT lung in pachet de hartie (cel dinainte de '89), Monte Carlo, L&M, Gauloise Blondes, Chestherfieds... Daca topicul e deplasat, il rog pe nenea moderatoru sa il sterga. Multumesc. Link spre comentariu
gauss Postat Mai 18, 2019 Partajează Postat Mai 18, 2019 Nu prea mai gasesc . Nici n - am cautat ( dedicat ) . Poate unde am si convingerea ca ar putea ( daca s - ar gasi ) fi cel mult o asemanare asupra prezentarii grafice ( pachet etc . ) . Retetele , soiurile de tutun , tehnologia si procesul de fabricatie s - au schimbat . De nevoie , de voie si din considerente de productivitate si profit . Link spre comentariu
traianpop Postat Mai 18, 2019 Autor Partajează Postat Mai 18, 2019 Ma gandeam ca are cineva de pe vremuri din colectie, pus pe tv ,pe mileul nelipsit, langa pestisoru' de sticla, sau o floare, sau fara... Trabuc n-am fumat niciodata, celelate care nu se spun, da. Marci renumite! :)) Link spre comentariu
surubarila Postat Mai 18, 2019 Partajează Postat Mai 18, 2019 (editat) De data asta va spun buna ziua ! Urarea cu care-mi incep postarile nu e potrivita aici...Faceti bine si nu le mai cautati , indiferent cum s-ar numi. Eu am primit vestea anul trecut in decembrie....nu va doriti asa ceva. Editat Mai 18, 2019 de surubarila Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 18, 2019 Partajează Postat Mai 18, 2019 Acum 16 minute, traianpop a spus: Ma gandeam ca are cineva de pe vremuri din colectie, pus pe tv ,pe mileul nelipsit, langa pestisoru' de sticla, sau o floare, sau fara Si chiar daca ar mai exista pe undeva un pachet uitat...nu mai are nici un rost sa te gandesti sa-l fumezi. Si in atmosfera controlata daca era depozitat, isi pierdea aromele si umiditatea caracteristica unei tigari bune de consum. Am ceva ani de cand m-am lasat de sportul asta, dar tin minte ca mi-a dat cineva un pachet pastrat din vremuri de mult trecute si ma gandeam ca o sa am o mare placere sa le ard. Dupa prima tigara din pachet, am aruncat restul, si in loc de placere, am avut o mare dezamagire. Inainte de 89 am fumat mult Camel(printre altele), de la studentii straini. Dupa 90 am incercat din nou marca.Nu mai avea nimic comun cu ce stiam eu ca trebuie sa fie.Asa ca cel mai bine e sa nu le duceti dorul, incercati sa le lasati, ca nu e chiar asa de greu. Link spre comentariu
traianpop Postat Mai 18, 2019 Autor Partajează Postat Mai 18, 2019 Multumesc de sfat. Le-am redus, dar e greu. Sa treci de la un anumit numar la una mai putin, sau la jumatate, sau deloc. Ocupatie? Sa mananc? Sbeu? O bomboana, o guma? Hai, pe elforum mai citesc cateva topicuri, sant si mai multe unde n-am intrat niciodafa.dar fiecare cu domeniul, cu "placerea sa... :( Link spre comentariu
valivoi Postat Mai 18, 2019 Partajează Postat Mai 18, 2019 Lasati-le cat mai aveti timp,''fumatul poate ucide'' nu e doar un slogan,rezultatul a 50 ani de fumat si nu se stie inca daca a scapat,daca cineva considera ca aceste imagini sunt deranjante rog un moderator sa le stearga,dar stergerea acestor imagini nu vor sterge de pe fata lui rezultatele fumatului. Cine le vede spune ca'' de ceva tot trebuie sa moara'' ,''nu mi se va intampla mie'',''nu e de la fumat''etc.Daca pe unul singur il fac sa se lase de fumat sunt multumit, ca, poate i-am salvat viata. Lui inca nu stiu daca am reusit. Link spre comentariu
mac01 Postat Mai 18, 2019 Partajează Postat Mai 18, 2019 Ca sa ajungi in halul din pozele de mai sus trebuie sa le sudezi una dupa alta...sa fumezi si in somn. Bunicul meu a fumat toata viata....baga la mahoarce la greu....si a trait 93 ani....in ultima saptamana cand a cazut la pat n-a mai fumat. Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 18, 2019 Partajează Postat Mai 18, 2019 (editat) Acum 27 minute, traianpop a spus: Le-am redus, dar e greu Da, asa e greu, n-o sa reusiti niciodata sa scapati de tigari. Daca aveti de gand sa-l lasati, il lasati de azi. Aruncati scrumiere, brichete si resturi de tigari, va impuneti sa nu mai fumati (pt ca totul e din cap, nu din nicotina), si nu mai fumati. Nu de dependenta de nicotina e greu de scapat ci de reflexul format de tigara de dupa masa, tigara de la cafea, tigara din masina, tigara din timpul lucrului, samd. Eu m-am lasat de doua ori. Prima data am stat un an jumate, si dupa atata vreme am zis ca e gata. M-a pus naiba si am aprins o tigara si dupa asta am mai fumat 3 ani. Ultima data dupa ce m-am lasat am zis ca nu mai pun tigara in gura nici daca mi se promite marea cu sarea.Si n-am mai pus. Deja ma consider scapat, nu ma deranjeaza fumul altora dar incerc sa-l evit din alte motive, precum ca nu e prea placut sa-l inspir, si in general daca nu aprind o tigara, recidiva e departe.Cu tigara nu merge in regim analogic, ci in regim tot sau nimic. Lucrati la mansarda, de acolo vine succesul.De nicotina scapati in cateva zile, dar reflexul de a aprinde tigara format in zeci de ani, dispare mai greu.Cu ala trebuie sa va bateti. Eu va doresc succes, si sa ajungeti sa spuneti precum spun eu acum...fraier am mai fost 30 ani cat am ars la tigari. Editat Mai 18, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
mac01 Postat Mai 18, 2019 Partajează Postat Mai 18, 2019 Acum 4 minute, doru3160 a spus: fraier am mai fost 30 ani cat am ars la tigari. La bani..vrei sa zici. Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 18, 2019 Partajează Postat Mai 18, 2019 (editat) Nu, ca banii nu i-am ars, i-am dat pe tigari si pe alea le-am ars.Banii sunt cea mai mica paguba in ecuatia asta, asa ca nu are rost sa discutam despre ei.Aia oricum se duceau pe altele, nu-i adunam, cum nu i-am adunat de cand m-am lasat. Editat Mai 18, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
traianpop Postat Mai 18, 2019 Autor Partajează Postat Mai 18, 2019 Nu's bune, hai sa le lasam, da-le dreq... Pacat ca inca nu inca nu inflorit florea soarelui, de bostani e prea devreme... Ce fain era can ma intindeam la matusa dupa o ""boasca"". Aveam si eu, dar parca e mai bun ce-i al altuia:). Voi cum ii spuneti inflorenscentei floarei soarelui? Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 18, 2019 Partajează Postat Mai 18, 2019 Puteți sa încercați și cu niște ceaiuri cum ar fi petale de trandafir hamei pelin roinita amestecate în părți egale și consumate cam 1 litru pe zi și sa reduceți treptat nr țigărilor deși e preferabil sa spuneți odată adio în locul reducerii,numai sa vreți! (Ps știu pe cineva care s-a speriat pentru că tusea și fa ea febra și le-a lăsat odată și bine partea proasta pentru el era faptul ca suferise un infarct și i se rupsase valva la inima stand asa 2 ani de zile pana și doctorii s-au crucit cum nu a murit respectivul!) Link spre comentariu
Postări Recomandate