okean Postat Decembrie 19, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2020 Freddie Mercury ramane prin ce a cantat, un alt exemplu " clasic " ... Edith Piaf - Non, je ne regrette rien Link spre comentariu
okean Postat Decembrie 22, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2020 Bohemian Rhapsody | Muppet Music Video | The Muppets Link spre comentariu
okean Postat Decembrie 24, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2020 George Harrison & Ringo Starr - While My Guitar Gently Weeps Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 26, 2020 Partajează Postat Decembrie 26, 2020 "Tradiţionalul Concert de Anul Nou al Filarmonicii din Viena va avea loc pe 1 ianuarie, la ora 12.15 (ora României), în faţa unei Săli de Aur fără spectatori. Artiştii pot fi, însă, aplaudaţi online. Cele două părţi ale concertului vor putea fi aplaudate live de mii de spectatori. Cei interesaţi se pot înscrie încă de pe acum pe www.mynewyearsconcert.com pentru a-i putea ovaţiona pe muzicienii Filarmonicii din Viena. Contribuţia sonoră live din partea publicului este o dovadă în plus de apreciere pentru comunitatea artistică, într-un moment în care aceasta se află în impas, în întreaga lume. Aplauzele vor fi difuzate atât în sala Musikverein cât şi în transmisiunea în direct a ORF. Sunetul colectiv al bătăilor din palme va fi generat de un software special instalat pe şase servere şi va putea fi auzit în cele 20 de boxe amplasate în Sala de Aur." Pacat ca inregistrarea la http://www.mynewyearsconcert.com a post oprita. Cred ca nu s-au asteptat la asa de multe cereri. Era curios sa ma 'ascult' aplaudand in sala :) De acasa am facut-o mereu. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 27, 2020 Partajează Postat Decembrie 27, 2020 Sau tot de la Viena Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 27, 2020 Partajează Postat Decembrie 27, 2020 Vad ca merge iar inregistrarea pentru "aplauze" live la Concertul de Anul Nou. https://register-newyearsconcert.web.app/#/ Cine doreste este invitat sa puna si o poza. Dintre fotografiile trimise se va face o selectie si vot fi prezentate in timpul concertului sau in pauza (cred). Bravo lor ! (Apludand la Concertul de la Viena nu ne auzeam...) Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 27, 2020 Partajează Postat Decembrie 27, 2020 Acum 25 minute, Liviu.Mihaiu a spus: Cine doreste este invitat sa puna si o poza. Dintre fotografiile trimise se va face o selectie si vot fi prezentate in timpul concertului sau in pauza (cred). Trebe sa pui poze cu masca pe bot sau fara? Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 27, 2020 Partajează Postat Decembrie 27, 2020 Nu cred ca are importanta. Nu stiu ce criterii de selectie au. Prea frumoasa aceasta "Chestie Grea" ca sa mai conteze restul amanuntelor ... :) Link spre comentariu
okean Postat Decembrie 30, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2020 Falco - Jeanny Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum