Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Chestii... grele'

okean

Postări Recomandate

• Răspunsuri 646
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• okean

275

• alcon

45

• BRANCA

14

• Усилитель

10

"Tradiţionalul Concert de Anul Nou al Filarmonicii din Viena va avea loc pe 1 ianuarie, la ora 12.15 (ora României), în faţa unei Săli de Aur fără spectatori. Artiştii pot fi, însă, aplaudaţi online.
Cele două părţi ale concertului vor putea fi aplaudate live de mii de spectatori. Cei interesaţi se pot înscrie încă de pe acum pe www.mynewyearsconcert.com pentru a-i putea ovaţiona pe muzicienii Filarmonicii din Viena.
Contribuţia sonoră live din partea publicului este o dovadă în plus de apreciere pentru comunitatea artistică, într-un moment în care aceasta se află în impas, în întreaga lume.
Aplauzele vor fi difuzate atât în sala Musikverein cât şi în transmisiunea în direct a ORF. Sunetul colectiv al bătăilor din palme va fi generat de un software special instalat pe şase servere şi va putea fi auzit în cele 20 de boxe amplasate în Sala de Aur."

Pacat ca inregistrarea la http://www.mynewyearsconcert.com
a post oprita.
Cred ca nu s-au asteptat la asa de multe cereri.
Era curios sa ma 'ascult' aplaudand in sala :)
De acasa am facut-o mereu.

Link spre comentariu
Acum 25 minute, Liviu.Mihaiu a spus:

Cine doreste este invitat sa puna si o poza.
Dintre fotografiile trimise se va face o selectie si vot fi prezentate in timpul concertului sau in pauza (cred).

Trebe sa pui poze cu masca pe bot sau fara?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări