Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Chestii... grele'

okean

Postări Recomandate

Ca tot ploua afara si e "atmosfera" propun "poluare" cu piese rare, celebre, asa...peste 1mil de ochiade. 

Hollies - Long Cool Woman in a Black Dress

The Air That I Breath - The Hollies

Editat de okean
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 645
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

O melodie Ever Green : The House Of The Resing Sun interpretat de Animals care in vara anului 1964 a condus toate topurile din lume. Este o balada, lirica a fost compusa de o prostituata din Nw Orleans, si a fost interpretat de multi artisti,dar varianta Animals are cel mai mare succes chiar si in zilele noastre.Probabil si vocea usor ragusita a lui Eric Burdon contribuie dar si instrumentatia la orga Hammond a lui Alan Price ghitara bas Chas Chandler. Acesta din urma are meritul de al descoperi si lansa pe Jimi Hendrix.

Link spre comentariu

Sant zeci de piese care " asteapta " ... , nu se pot posta dintr - o data . Ma rog , parere personala . Un exemplu ( zic eu .. ) . 635 milioane vizualizari ... , 140 mii comentarii . Notorietatea nu inseamna neaparat (si) valoare , dar aici mi se par concurente . Adica se intersecteaza pe graficul inimii ... Piesa are mesaj , linie melodica , penetrare , show etc .  

Editat de gauss
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări