Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum aflu o parola de mess? pls raspundeti repede

Vizitator gabrielmrc

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Alinux

2

• Extasy2525

2

• rimache

2

• Tavi

1

Top autori în acest subiect

Ca sa citesti ce umbla pe retea se poate folosi si Cain si pentru a-si recupera parola are o sansa care si ea atarna pe muchie de cutit ...intri pe messenger cu un ID nou , dai ADD la ID cu parola "sparta" sau "furat" si incepi sa te imprietenesti cu "hotu" si te asiguri ca nu are AV si/sau nici FW si ii dai un RAT si de aici treaba ii ca si terminata ca pe langa ca iti afli parola de la ID tau mai afli si restu ce le gasesti prin computerul lui ..cazul f greu ii sa aiba AV ...care detecteaza RAT-ul pentru ca atunci RATul trebuie modificat in Hex Workshop astfel incat sa devina nedetectabil ;) ...Bafta ...Am trecut printr-o intamplare foarte stupida semanand 99% cu asta si am reusit.

Link spre comentariu

daca are norton trimite linistit ca nu o sa il vada.....am trimis si eu din joaca nu pt a recupera parole de la cineva. Kaspersky cand il primeste il sterge automat, Bitdefender il anunta ca e un virul, dar nu il sterge si trebuie sters manual....iar norton nu face nimik...ii consuma lui resurse aiurea...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări