Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum aflu o parola de mess? pls raspundeti repede

Vizitator gabrielmrc

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Alinux

2

• Extasy2525

2

• rimache

2

• Tavi

1

Top autori în acest subiect

nu poti , iti faci alt cont asta e tare , s-a spart parola :smt044

Se poate afla nu stiu nici eu cum este unu care ptr 5 dolari pe orange iti zice parola am ramas cu gura cascata i-a zis parola la varamea.
Link spre comentariu

Pentru propria parola ar trebui incercate acele date care au fost folosite la crearea contului (date personale, animalul preferat etc.) si parola uitata se trimite pe o adresa de mail alternativa."Am uitat parola" este o optiune cam la toate serviciile de mail.Sunt 2 variante pt. aflat parola cuiva:1. sunt niste indivizi pe net care trimit un mail in care spun: daca vrei sa afli parola cuiva, trimite adresa contului caruia vrei sa ii afli parola, adresa ta, alte balarii... etc..... , parola contului tau, ... iar balarii, etc.Cine e fraier si pune botul... ghinion...2. instalezi un program keylogger pe calculatorul celui carui vrei sa ii afli parola.Oricum , m-am prapadit de ras:"tocmai ia fost sparta parola de mess lui sormea si cum fac sa-l recapat .mai bine spus sa-i aflu noua parola"Nu stiu de ce, dar parca nu te cred.

Link spre comentariu

ala de a aflat aprola pt 5 $ doar stia ceva mai mult decat sti tu in ale calculatoarelor......daca te interesezi pe net despre yahoo ai sa afli ca exista niste buguri....trebuie sa inveti niste web design si niste java...partea de scripturi...cu toate astea invatate poti acesa pagina de mail al orcarui utilizator de yahoo fara sa ai nevoie de parola.....accesand pagina...poti schimba si parola...P.S. .....mie mia fost lene sa invata despre java si alte chesti...e mult de invatat.....daca tot sunt la fac de tehnologia informatie si calculatore....chestile astea o sa le invat ceva mai tarziu....asa ca toate la timpul lor :)

Link spre comentariu

erau mai demult niste clone de pagina de logare pe yahoo,cine nu realiza ce face incerca sa se log-eze acolo si automat id si password erau trimise la o adresa de mail.trebiue sa aflii cumva daca e asa si cine e posesorul acelei adrese si apoi prin alte mijloace sa-l faci sa-ti redea parola pe care apoi o poti schimba si gata.

Link spre comentariu

sau mai poti sa-i prinzi ip-ul,si sa receptoinezi toate dalete pe care le trimite,apoi decodezi si afli parolain nici un caz nu o sa afli parola fara sa invezi ceva despre programe si ce fac elesunt diferite programe,in care,daca-ti bagi parola(nu inteleg de ce ai face asta,da nah) ti-o iasau mai exista siteuri,unde pt a putea sa-ti faci un account,iti cere si parola de mess-la feldaca ai uitat parola(adica a ta,pe caclulatorul tau) poti s-o scoti din registrii-cu anumite prg,bineintelesavand in vedere ca windows are remote registry,ti se poate si fura asa...

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Pha, sa fim seriosi, alea sunt fie facute sa atraga vizitatori pe un anumit site, fie sa fure parolele prostilor care se logheaza...Vezi sa si mearga :yawinkle: Se mai gasesc destule filmulete pe youtube..incearta "yahoo messenger" ca search

Link spre comentariu

Eu am vazut filmul, e foarte misto, la sfarsit dadea si adresa de unde se putea descarca (parca 600Mb), dar nu am avut nevoie atunci si nu am retinut nimic :banghead: Poate mai este o sansa... :partyman: Nu stiu ce se intampla... de dimineata pe mobil nu pot apela pe nimeni (imi spune ca "retea ocupata"), iar pe yahoo mi-a schimbat cineva parola... :smt097 Pe hotmail unde aveam mail secundar nu am acces ca cica nu l-am citit de nu stiu cat timp... :toimonster: Azi e vineri fara 13????????

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator Herr Spiegellman

Nu cred ca mai este de actualitate dar pentru unii din noi va functiona, pentru ca mie mi-a functionat... (pe vremea cand aveam net pe modem de la Erdeesh) Daca ai internet prin modem CATV / IP Fix atunci are rost sa continui sa citesti...Undeva prin tot hatisul de support de pe site-ul Yahoo vei gasi, daca te tii tare, o adresa de mail. Scrii acolo si spui ca ti s-a spart contul. Explici frumos ce si cum. Ai grija sa scrii cat mai corect si inteligibil. Spui ca IP-ul tau este "xxxx" si ca in principal de pe el ti-ai accesat mailul si ca pot verifica asta in log-urile de trafic. (pentru binele tau, sper ca mai mult de acasa ti-ai citit mail-ul). iti vor trimite niste raspunsuri mai dubioase si niste mail-uri mai idiotzele la inceput, printre care unul care contine un link la o pagina unde sa iti resetezi parola... evident ca sa ajungi acolo ai nevoie de user si parola despre care te plangi ca nu le mai ai (idiots !) ... dar intr-un final iti vor cere o adresa de mail pe care iti vor trimite ei o parola noua pentru contul de mail. Problem solved ! :supz: (pe vremea aia in care mi s-a intamplat mie nici macar nu aveai in interfata de mail optiunea de a seta secondary e-mail adress pe care sa iti trimita ei parola in caz de nevoie, eu acum nu mai am posibilitatea de setare a combinatiei intrebare / raspuns de securitate, si pot defini 3 adrese de mail pe care sa imi trimita parola in caz de nevoie. Una din ele e de pe serverul de mail de pe compul de acasa :d)

Link spre comentariu
Vizitator Herr Spiegellman

Aahh... nu... sa nu crezi ca informatia circula pe net criptata :DDe fapt... daca sunt in aceeasi retea cu tine (LAN) ... pot destul de usor sa vad ce trimiti pe net, inclusiv parole & etc :d Programul care "capteaza" tot ce "spune" un IP se numeste TCPDUMP... mai trebuie facut ceva insa, dar ala e secret profesional :P Iti dai seama ce fain ar fi sa vad tot ce vorbesti pe mess ? Ca sa eviti asa ceva exista totusi o solutie... Zone Alarm 7. Are optiune de a cripta ceea ce este trimis prin diverse softuri de instant messaging (Yahoo, MSN etc) dar e nevoie ca ambele parti sa aiba ZA7. (el verifica daca "la celalalt capat" exista criptare si daca da, cripteaza, daca nu, nu)Ceea ce faci pe www se vede :d Singurele site-uri "secure" sunt cele care incep cu https:// si care au certificate de securitate etc...

Link spre comentariu

eu stiu ca tot ce tine de comunicatii client server se cripteaza intr-un fel sau altul... spre exemplu, datele trimise de formulare. Java permite acest lucru, asp la fel, php nu cunosc si caz particular al yahoo, vezi sursa paginii de login

.feedback .innerform{padding:4px 11px 2px;background:url(https://a248.e.akamai.net/sec.yimg.com/i/us/mingle/gr/astrx_16pix.gif) no-repeat 20px 0.5em;}........
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări