Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

echivalent

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bubusmecherul

6

• dan-a2

3

• Florinel TV

3

• Nostalgic

2

Top autori în acest subiect

Integratele de sursa de alimentare sint echivalente.

pentru tranzistor foarte multi echivalenti , cu damper diode, 1500v, 8A, 60w, 0,2us.

Link spre comentariu
Acum 5 minute, Nostalgic a spus:

Integratele de sursa de alimentare sint echivalente.

Nu vreau sa va contrazic dar eu stiam ca nu sunt echivalente !!

Link spre comentariu
Acum 2 minute, bubusmecherul a spus:

2sd2499

este putin mai slabut, dar eu zic ca poti sa-l folosesti. Mai ok un MD1803 !

Link spre comentariu

sa nu deschid topic,am primit tv-ul mort,nici led de standbay aprins,inainte de a schimba CQ0765RT mai trebuie verificat ceva,va rog

este un sasiu china K-2129TOP-D

Link spre comentariu

Integratul este un pic mai slab dar merge fara probleme , pentru tranzistor se poate folosi un BU4508DX , BU508DF , 2508DF , BU2525DF , BU2527DF , merge si un BU208D dar este altfel de capsula dar se poate folosi radiatorul de la un tv alb negrusi se trage cu fire si radiatorul se prinde de cel din tv

Link spre comentariu

integratele alea NU sunt echivalente. KA ( primul ) merge la Samsung, celălalt prin chinezării. Au structura internă diferita.

Editat de modoran
Link spre comentariu

Pai ce integrat a fost in tv ?

Pune exact ce a fost in tv  , verifica electroliticul si zenerul din pinul 3 , montezi becul in locul finalului linii si masori tensiunile din secundarul sursei daca sunt corecte !!

Editat de dan-a2
Link spre comentariu

revin,am schimbat optocuplor,am scos afara finalul line,am conectat un bec,si am masurat pe colector,am o tensiune de 19v,21v instabila,si se aprinde becul foarte putin,ce sa mai verific,are si releu,dar nu cupleaza nici el,ajuta careva,va rog

si clipind si becul usor care lam pus in locul final lini,cu o luminita foarte mica

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări