Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung UE55H6200AW

Postări Recomandate

Acum 2 minute, Florinel TV a spus:

Baga un link sa vedem si noi ce adaptoare are 

Nu pot Florine, pentru ca mi l.a comnadat baiatul, el are cont pe alliexpres, si nu este cu mine. Nu pot decat sa va fac o poza cand ajunge.

Link spre comentariu
Acum 25 minute, Alextv a spus:

Nu pot Florine, pentru ca mi l.a comnadat baiatul, el are cont pe alliexpres, si nu este cu mine. Nu pot decat sa va fac o poza cand ajunge.

Ok no problem , trebuia sa intrebi ca la pretul acesta gaseam cu 30 de adaptoare , daca nu ai adaptorul TSOP48 sau TSOP56 ai cumparat degeaba programatorul , adaptoare se gasesc foarte greu separat

Link spre comentariu
Acum 30 minute, Florinel TV a spus:

Ok no problem , trebuia sa intrebi ca la pretul acesta gaseam cu 30 de adaptoare , daca nu ai adaptorul TSOP48 sau TSOP56 ai cumparat degeaba programatorul , adaptoare se gasesc foarte greu separat

Are TSOP48 si TSOP56

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Revin cu acest topic care am considerat ca este neincheiat daca nu spun si rezultatul. Ieri mi.a sosit RT809H, si dupa putina acomodare cu el, azi am reusit sa scriu EMMC.ul. Multumesc colegului cmj0791, pt.ajutor cu softul, si colegului Florinel TV, pentru ajutorul cu punctele de conectare  ISP., si  u in ultimul rand tuturor celor care au avut bunavointa de a ajuta.https://postimg.cc/cv4HDws7

Editat de Alextv
Link spre comentariu
La 14.06.2019 la 14:19, Alextv a spus:

Revin cu acest topic care am considerat ca este neincheiat daca nu spun si rezultatul. Ieri mi.a sosit RT809H, si dupa putina acomodare cu el, azi am reusit sa scriu EMMC.ul.

Si rezultatul care e dupa rescrierea EMMC-ului?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări