Alextv Postat Mai 21, 2019 Autor Partajează Postat Mai 21, 2019 Acum 2 minute, Florinel TV a spus: Baga un link sa vedem si noi ce adaptoare are Nu pot Florine, pentru ca mi l.a comnadat baiatul, el are cont pe alliexpres, si nu este cu mine. Nu pot decat sa va fac o poza cand ajunge. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 21, 2019 Partajează Postat Mai 21, 2019 Acum 25 minute, Alextv a spus: Nu pot Florine, pentru ca mi l.a comnadat baiatul, el are cont pe alliexpres, si nu este cu mine. Nu pot decat sa va fac o poza cand ajunge. Ok no problem , trebuia sa intrebi ca la pretul acesta gaseam cu 30 de adaptoare , daca nu ai adaptorul TSOP48 sau TSOP56 ai cumparat degeaba programatorul , adaptoare se gasesc foarte greu separat Link spre comentariu
Alextv Postat Mai 21, 2019 Autor Partajează Postat Mai 21, 2019 Acum 30 minute, Florinel TV a spus: Ok no problem , trebuia sa intrebi ca la pretul acesta gaseam cu 30 de adaptoare , daca nu ai adaptorul TSOP48 sau TSOP56 ai cumparat degeaba programatorul , adaptoare se gasesc foarte greu separat Are TSOP48 si TSOP56 Link spre comentariu
Alextv Postat Iunie 14, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2019 (editat) Revin cu acest topic care am considerat ca este neincheiat daca nu spun si rezultatul. Ieri mi.a sosit RT809H, si dupa putina acomodare cu el, azi am reusit sa scriu EMMC.ul. Multumesc colegului cmj0791, pt.ajutor cu softul, si colegului Florinel TV, pentru ajutorul cu punctele de conectare ISP., si u in ultimul rand tuturor celor care au avut bunavointa de a ajuta.https://postimg.cc/cv4HDws7 Editat Iunie 14, 2019 de Alextv 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 15, 2019 Partajează Postat Iunie 15, 2019 La 14.06.2019 la 14:19, Alextv a spus: Revin cu acest topic care am considerat ca este neincheiat daca nu spun si rezultatul. Ieri mi.a sosit RT809H, si dupa putina acomodare cu el, azi am reusit sa scriu EMMC.ul. Si rezultatul care e dupa rescrierea EMMC-ului? Link spre comentariu
Alextv Postat Iunie 16, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2019 La 16.06.2019 la 0:19, Costica LCD a spus: Si rezultatul care e dupa rescrierea EMMC-ului? Functioneaza perfect Costica ! Multumesc . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum