Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mesaje email ajung la cos

tiovidiu

Postări Recomandate

Am o problema cu care ma confrunt de cateva luni. In urma cumpararii unui telefon copilului acesta a dorit sa instaleze nistejocuri de pe magazin Play. Pentru asta s-a logat cuadresa mea de email. Pana aici toate bune si frumoase, dar de cate ori primeam cate un email se deschidea si pe telefonul lui. Nu stiu ce a facut, cum sa jucat ca toate mesajele mele ajung la cosul de gunoi. Adresa este pe G-mail, am cautat pe internet dar nu am gasit rezolvarea.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

1

• tiovidiu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Trebuie setată mesageria, intrați pe cont de pe unitatea pe care o folosiți și configurați corect setările.Pentru copil creați o altă adresă de mail, cu care să se poată loga pentru Google Play.Cum nu știm ce aveți setat la contul de GMail, doar cineva din apropiere vă poate ajuta.Ați putea eventual face printscreen la paginile cu setări...

Link spre comentariu

Înseamnă că toate sunt setate sa ajunga la folderul de spam care apoi după o perioadă le trimite la coșul de gunoi, care are setata o data anume sa facă asa ceva, trebuiesc demarcație ca spam adresele respective și nu se mai întâmplă asa ceva! 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări