tiovidiu Postat Mai 17, 2019 Partajează Postat Mai 17, 2019 Am o problema cu care ma confrunt de cateva luni. In urma cumpararii unui telefon copilului acesta a dorit sa instaleze nistejocuri de pe magazin Play. Pentru asta s-a logat cuadresa mea de email. Pana aici toate bune si frumoase, dar de cate ori primeam cate un email se deschidea si pe telefonul lui. Nu stiu ce a facut, cum sa jucat ca toate mesajele mele ajung la cosul de gunoi. Adresa este pe G-mail, am cautat pe internet dar nu am gasit rezolvarea. Link spre comentariu
validae Postat Mai 17, 2019 Partajează Postat Mai 17, 2019 Trebuie setată mesageria, intrați pe cont de pe unitatea pe care o folosiți și configurați corect setările.Pentru copil creați o altă adresă de mail, cu care să se poată loga pentru Google Play.Cum nu știm ce aveți setat la contul de GMail, doar cineva din apropiere vă poate ajuta.Ați putea eventual face printscreen la paginile cu setări... Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 17, 2019 Partajează Postat Mai 17, 2019 Înseamnă că toate sunt setate sa ajunga la folderul de spam care apoi după o perioadă le trimite la coșul de gunoi, care are setata o data anume sa facă asa ceva, trebuiesc demarcație ca spam adresele respective și nu se mai întâmplă asa ceva! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum