Administratori Badman Postat Mai 17, 2019 Administratori Partajează Postat Mai 17, 2019 Am facut anul trecut 2 boxe in forma de vioara si vreau sa le echipez da nu stiu daca merita, voi ati pune in casa boxe sa de faine ? Link spre comentariu
Shambala Postat Mai 17, 2019 Partajează Postat Mai 17, 2019 (editat) Astfel de incinte se fac de obicei exclusiv pe comanda, si se finiseaza dupa preferintele clientului. Altfel poate fi un experiment scump - in munca, timp si bani, care poate sau nu sa ofere recuperearea investitiei, dar cam atat. Banuiesc ca exista putini amatori de incinte DIY cu forme atat de particulare. Si cred ca ar trebui finisate f f bine cu furnir natural rosewood. Insa, in primul rand trebuie "vazut" cum suna. Ce difuzoare te-ai gandit sa pui in ele ? Pt ca daca nu "suna de sa stea mata'n coada", sansele de a gasi clientul potrivit scad spre zero. Pe de alta parte difuzoarele bune sunt scumpe, asa ca iar se restrange lista clientilor posibili. Editat Mai 17, 2019 de Shambala Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 17, 2019 Autor Administratori Partajează Postat Mai 17, 2019 AC120 50CK.pdf275-085-dayton-audio-pt2c-8-specifications-46125.pdfCAW638.pdf Ceva de genul asta, am difuzoarele Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 17, 2019 Partajează Postat Mai 17, 2019 Nu e un pic cam excentrica forma!? Parca sunt cam mici, pe ce sistem vor funcționa? Link spre comentariu
validae Postat Mai 17, 2019 Partajează Postat Mai 17, 2019 (editat) Înainte de toate, trebuie determinat volumul și frecvența de rezonanță.Apoi se pot alege difuzoarele potrivite...dar poate s-a luat deja în calcul asta. Editat Mai 17, 2019 de validae Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 17, 2019 Autor Administratori Partajează Postat Mai 17, 2019 Boxele sunt calculate riguros dupa parametrii Thiele Small al difuzoarelor iar filtrele au corectii de impedanta si frecventa de taiere cea mai optima posibila... oho ! Cand ai intrat tu aici eu deja ma lasasem de construit boxe asa ca nu prea imi stii activitatea in acest domeniu. Un singur lucru e gresit la ele ca sa fie perfecte... spatele trebuia sa nu fie paralel cu fata pentru a reduce de tot undele stationare Nu au nu stiu ce bas dar nu era nici scopul meu asta, se doareau 2 boxe light pentru auditii decente stereo. Probabil combinate cu un sub in 2.1 ar satisface si iubitorii de zdranganeala. Abonati-va la canalul meu de youtube ca am nevoie de 1000 de abonati si cateva mii de ore de vizualizari...... Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 17, 2019 Partajează Postat Mai 17, 2019 (editat) La cit de mici sint pt un sunet cit mai complet ar trebui ajutate si de un subwoofer, si binenteles si un finisaj de calitate. Eu nu prea am inteles, vrei sa pui 2 sau 3 difuzoare in ele? Unul pe partea opusa? Crossover pasiv? Cred ca ai putea obtine maximul din ele folosind crossover activ - digital si amplificare independenta pt fiecare difuzor. Editat Mai 17, 2019 de sesebe Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 17, 2019 Autor Administratori Partajează Postat Mai 17, 2019 doar in fata, in spate locul ala mare e pentru o placa metalica care are filtrul prinsa de ea si gaura rotunda e pentru tub Sunt un experiment doar Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 17, 2019 Partajează Postat Mai 17, 2019 Revin cu întrebarea, după ce m-am abonat, pe ce sistem audio vor funcționa lampi sau ss, mai exact ce!? Link spre comentariu
sk24bpo Postat Mai 17, 2019 Partajează Postat Mai 17, 2019 Mie imi place forma. Cu difuzoarele instalate cred ca vor arata chiar dragutz. Ca si culoare eu le-as vedea vopsite in black piano, evident cat mai lacuite posibil. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 17, 2019 Autor Administratori Partajează Postat Mai 17, 2019 Acum 30 minute, maresaldeflota a spus: Revin cu întrebarea, după ce m-am abonat, pe ce sistem audio vor funcționa lampi sau ss, mai exact ce!? Erau prevazute acu 2 ani pentru un amplificator pe lampi dar acum nu mai stiu.... Acum 30 minute, sk24bpo a spus: Mie imi place forma. Cu difuzoarele instalate cred ca vor arata chiar dragutz. Ca si culoare eu le-as vedea vopsite in black piano, evident cat mai lacuite posibil. Cred ca am una echipata Link spre comentariu
Shambala Postat Mai 17, 2019 Partajează Postat Mai 17, 2019 Black piano este a doua optiune de finisare la care ma gandisem si eu dar este extraordinar de greu de scos impecabil. Iar daca arata cu valuri -valurele fug clientii. La black piano orice cuta se vede imediat ... Le mai trebuie si un suport. Link spre comentariu
vali82ct Postat Mai 18, 2019 Partajează Postat Mai 18, 2019 On 5/17/2019 at 5:24 AM, PapaHell said: Am facut anul trecut 2 boxe in forma de vioara Si sunt acoperite cu smereglet de culoare alba, nu? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 18, 2019 Autor Administratori Partajează Postat Mai 18, 2019 Esti offtopic! Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 19, 2019 Partajează Postat Mai 19, 2019 Cat ar costa o pereche la gata? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum