Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

,,Foc de paie"

simson

Postări Recomandate

Deschid acest topic pentru piese muzicale ale unor formatii care doar cu o singura melodie s-au facut remarcati, patrunzand in topuri, dupa care au disparut, sau nu au mai reusit sa atraga atentia cu noi succese.

Incep cu o melodie lansata de Harry Belafonte la inceputul anilor 60 reluat in 77 de Calypso Express cantec de succes si in discotecile acelor vremuri

Link spre comentariu

Aparut in 1975 acest cantec a animat multi ani discotecile cu acest stil reggae-pop disco. Pacat ca nu au mai avut continuare.

Link spre comentariu

Melodii de o vara au fost tot mai mute. Tin minet ca era unul, negru, nu mai stiu cum se numea, care dupa ce cinta, lua scaunul in dinti. Cu asta a facut furori, ca melodia nexam, cum a venit asa s-a dus. La fel ala care dadea din gura ca o moara stricata, l-a mai auzit cineva? Din pacate apar si la Eurovision, asa de un senzon. Au luat premiu si ...gata! ABBA se cinta si acum, pecind fata cu barba sau barbatul cu sini, depinde de unde te uiti, a cintat (slab de tot), a cistigat si dus(a) a fost!

Link spre comentariu
3 hours ago, icar said:

Melodii de o vara au fost tot mai mute. Tin minet ca era unul, negru, nu mai stiu cum se numea, care dupa ce cinta, lua scaunul in dinti. Cu asta a facut furori, ca melodia nexam, cum a venit asa s-a dus. La fel ala care dadea din gura ca o moara stricata, l-a mai auzit cineva? Din pacate apar si la Eurovision, asa de un senzon. Au luat premiu si ...gata! ABBA se cinta si acum, pecind fata cu barba sau barbatul cu sini, depinde de unde te uiti, a cintat (slab de tot), a cistigat si dus(a) a fost!

Identificat :rade: Afric Simone - Ramaya (1977) 

Piesa grea...o fi ramas fara dinti :)

Editat de okean
Link spre comentariu

Aneka a rezistat vreo 3-4 ani, chiar a avut cateva piese bune pe albumul  Japanesse boy". cum ar fi "Little lady" sau "ooh shoo bee doo bee lang" in schimb astia au scos doar atat...cel putin eu nu am mai auzit alta piesa de-a lor

Link spre comentariu

Interesant faptul ca majoritatea slagarelor unice, apartin unor formatii care s-au remarcat in discotecile anilor 70 pina prin 90 cand discotecile au pierdut din popularitate.Au aparut cluburi si stilul,, new wev".

Inca un unicat:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări