Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung BN41-01444B reball SDP91

Vizitator

Postări Recomandate

Salut, am rugamintea la colegi care au facut reball la acest cip SDP91 sa-mi recomande si mie un profil pentru controllerul PC410, as mai vrea sa stiu de care bile trebuiesc plantate pe cip, de 0,4 sau de 0,5 ? Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

La dezlipit cipul si rebiluire nu am avut nici-un fel de probleme, la relipire cip am avut necazuri in sensul ca un colt era ridicat mai sus si acolo nu erau lipite bilele, probabil profilul a fost prea scurt sau placa sa curbat....am mai incercat de vre-o doua ori apoi placa sa dus dracului de la stresul termic, mai am una, dar pina nu aflu de ce se ridica cipul pe colt, nu mai fac nimic ca nu vreau sa o stric si pe asta....daca ai ceva poze facute cu prinderea placi te rog sa le postezi, de profil nu mai zic nimic ca poate ai altfel de statie....Multumesc

Asta de jos e statia care mi-a facut si-mi face numai necazuri de cind am primit-o...

IR8500

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Eu am GORDAK863

Placa am pus-o deasupra plitei 

Nu am fixat-o 

Despre profil nu va pot sfătui pentru ca stațiile nu sunt la fel.

Dar va recomand sa vizualizați videoclipuri cu stația dumneavoastra.

Si să faceți teste pe plăci fara valoare.

Dar cu care se poate testa rezultatul.

Baftă . 

Editat de GOLOGAN
Link spre comentariu
Acum 4 ore, Costica LCD a spus:

La dezlipit cipul si rebiluire nu am avut nici-un fel de probleme, la relipire cip am avut necazuri in sensul ca un colt era ridicat mai sus si acolo nu erau lipite bilele, probabil profilul a fost prea scurt sau placa sa curbat....am mai incercat de vre-o doua ori apoi placa sa dus dracului de la stresul termic, mai am una, dar pina nu aflu de ce se ridica cipul pe colt, nu mai fac nimic ca nu vreau sa o stric si pe asta....daca ai ceva poze facute cu prinderea placi te rog sa le postezi, de profil nu mai zic nimic ca poate ai altfel de statie....Multumesc

Asta de jos e statia care mi-a facut si-mi face numai necazuri de cind am primit-o...

IR8500

Posibil pentru ca a-ti folosit prea mult flux.

Editat de GOLOGAN
Link spre comentariu
  • 5 ani mai târziu...

Buna. Are vreun coleg sa imi vanda un chip SDP91 il rog? Sau o placa defecta BN41-01444B caruia sa ii fac reballing sau poate cu alte defecte. Cineva inainte a vrut sa faca un fel de reballing la placa mea si a smuls o bila de la chip cu tot cu cablajul acesteia. Iam facut reballing bine si am tras o amsa de pe partea cealalta a chipului corespunzatoare cu acea bila conectandul cu circuitul placii dar nu am deloc imagine. Banuiesc ca o mai fi si alte trasee ale chipului defecte.

Cred ca acest chip se gaseste pe mai multe modele de placi.

IMG_20240713_143542.thumb.jpg.c333febc797452c39fdcb2a00bfdbd1b.jpg

IMG_20240713_141413.jpg

IMG_20240713_144110.jpg

IMG_20240713_154056.jpg

IMG_20240713_154110.jpg

IMG_20240713_161444.jpg

IMG_20240713_154936.jpg

IMG_20240713_162302.jpg

Editat de Raileanu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări