Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TL866II

Florinel TV

Postări Recomandate

• 5 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 58
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

43

• zoliasi

4

• Stefan

3

• dan cod

3

Top autori în acest subiect

• 2 luni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Dețineți sau știți pe cineva cu XGecu T56?

Eram curios să aflu dacă e bun de ceva sau e un produs prea nou și nu merită cumpărat.

Editat de Stefan
Link spre comentariu

Acest programator XGecu T56 este mai nou si nu am asa ceva , dar acest soft este folosit si pentru TL866II Plus, dar TL866II Plus nu are in lista emmc, insa XGecu T56 are si emmc plus nand flash, vad ca are o gama larga de emmc si nand flash, TL866II Plus are si el in lista nand flash insa mai putin ca XGecu T56, eu cred ca se merita cumparat acest programator XGecu T56 ca se actualizeaza mult mai mult si va fi adaugate multe device

Eu am TL866A si merge destul de bine la ce stie a face, daca acesta este bun atunci XGecu T56 cred ca este mai bun ca este superiorul lui TL866A

Link spre comentariu

La TL866A ultima versiune este  V6.85, chinezi la acest programator nu cred ca mai fac update, cred ca acesta ramane ultima versiune

oricum XGecu T56 este mult mai bun ca TL866II Plus ca are si emmc si mai multe nanduri in lista si se vor mai adauga, acest programator este mai nou

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
  • 6 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări