mars01 Postat Mai 15, 2019 Partajează Postat Mai 15, 2019 Salut, 1. Cand postezi cod, folosesti butonul de formatare din Editor. Arata asa: <> 2. In program foloseste si tu pragma config-uri. Eu unul nu stau sa decodific hex-ul din _PROG_CONFIG. Este foarte usor sa faci configurarea vizual in MplabX: Menu -> WIndow -> Target MEmory View -> Configuration Bits. In partea de jos configurezi ce ai de configurat si apoi click pe "Generate Source Code to Output" si la final faci copy/paste in program. 3. Exista 2 moduri de programare a uC-urilor la uC mai noi de o anume generatie. Cele vechi se programau numai HVP (high voltage programming, cu aproape 12V) iar cele mai noi se pot programa ori HVP ori LVP (low-voltage programming). Programarea LVP se face setand un anume bit in registrii de CONFIG (cei de care vb la pct 2). Majoritatea insa (subsemnatul este inclus) folosesc programarea HVP. Pt a seta aceasta in MplabX IPE intri ca in poza atasata si faci selectia. Este posibil sa trebuiasca sa restartezi IPE dupa aceasta (cat si sa reconectezi PK3 in portul USB). Link spre comentariu
M.Adrian Postat Mai 15, 2019 Autor Partajează Postat Mai 15, 2019 Am facut setarile mentionate de dvs. si am reusit sa programez, va multumesc mult! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum