informer Postat Mai 19, 2019 Partajează Postat Mai 19, 2019 (editat) 30 minutes ago, q_acdc said: Am inteles, nu se poate. (nu sunt suparat, ranchiuna, etc) De ce ai dedus ca nu se poate? Pana acum n-am primit nici un link/nr. exact de bucati de la nimeni... L.E. Am primit un mesaj au ramas 2 Editat Mai 19, 2019 de informer Link spre comentariu
q_acdc Postat Mai 19, 2019 Partajează Postat Mai 19, 2019 (editat) https://www.digikey.ro/short/p44zt2. 10 bucati Editat Mai 19, 2019 de q_acdc Link spre comentariu
informer Postat Mai 19, 2019 Partajează Postat Mai 19, 2019 (editat) @q_acdc, din ce vad la link-ul tau, cantitatea disponibila pe stoc e 0 si e la DigiKey nu la Mouser. Exista variante un pic mai scumpe dar disponibile. Pe de alta parte valoarea la 10 bucati depaseste 210RON (sau se apropie f.mult, cu 11 clar depasesti) ceea ce inseamna ca ai transport gratuit... de ce vrei sa platesti FanCourier-ul si rambursul in plus, de la mine la tine? Doar intreb... Editat Mai 19, 2019 de informer Link spre comentariu
q_acdc Postat Mai 19, 2019 Partajează Postat Mai 19, 2019 (editat) Nu am timp, sunt foarte mult prin delegatii, prefer sa platesc fara nicio problema. https://www.dig ikey.com/short/p44zmp. Si varianta mai scumpa nu ma deranjeaza. (ma refer la lm 5005) Editat Mai 19, 2019 de q_acdc Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 19, 2019 Partajează Postat Mai 19, 2019 (editat) Scuze că mă bag dar nu ai timp sa ce? Coletul de în @informer cum îl ridici daca nu ai timp? @informer nu trebuie să asculți de mine dar sfatul meu e sa comanzi doar piese pentru cine vrea ceva sub 210 lei și se găsesc strict la magazinul unde dai tu comanda (Mouser), altfel ramai cu piese inutile și cu banii dați pe ele plus transportul in Ro. Plus plata in avans! Editat Mai 19, 2019 de Stefan. Link spre comentariu
informer Postat Mai 19, 2019 Partajează Postat Mai 19, 2019 (editat) @q_acdc, pot sa-ti comand 10 bucati de la acest link: https://ro.mouser.com/ProductDetail/Texas-Instruments/LM5005MHX-NOPB?qs=sGAEpiMZZMtitjHzVIkrqaeIqJaO9bXJDXYaMvfuI3A%3D Fiind o valoare mai mare (15,2 + TVA la >=10buc.) si fiind o piesa/cantitate cu care la o adica n-am ce face, am sa te rog sa virezi banii in avans, NO OFFENCE! Daca ai PayPal sau Revolut (... sau Raiffeisen sau Unicredit... ) pot sa-ti dau datele pe MP si intra "malaiu`" instant. Editat Mai 19, 2019 de informer Link spre comentariu
q_acdc Postat Mai 19, 2019 Partajează Postat Mai 19, 2019 Fara nicio problema,! Pune si st link Link spre comentariu
q_acdc Postat Mai 19, 2019 Partajează Postat Mai 19, 2019 Acum 2 ore, Stefan. a spus: Scuze că mă bag dar nu ai timp sa ce? Coletul de în @informer cum îl ridici daca nu ai timp? @informer nu trebuie să asculți de mine dar sfatul meu e sa comanzi doar piese pentru cine vrea ceva sub 210 lei și se găsesc strict la magazinul unde dai tu comanda (Mouser), altfel ramai cu piese inutile și cu banii dați pe ele plus transportul in Ro. Plus plata in avans! Sa intamplat ceva? Te supar cu ceva anume? Link spre comentariu
informer Postat Mai 19, 2019 Partajează Postat Mai 19, 2019 (editat) Baieti, nu-i motiv de cearta, banii au intrat in cont. Mai am "un loc", daca cineva mai doreste ceva... daca nu, tura viitoare, probabil peste 2 - 4 saptamani depinde ce idei imi mai vin... Editat Mai 19, 2019 de informer Link spre comentariu
q_acdc Postat Mai 19, 2019 Partajează Postat Mai 19, 2019 (editat) Au intrat? Editat Mai 19, 2019 de q_acdc Link spre comentariu
informer Postat Mai 19, 2019 Partajează Postat Mai 19, 2019 (editat) 1 minute ago, q_acdc said: Au intrat? Da, intra instant daca-i intrabancara plata... cel putin la bancile astea de le-am zis. Editat Mai 19, 2019 de informer Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 19, 2019 Partajează Postat Mai 19, 2019 Pe mine mă supără lipsa de logică. @q_acdc daca mă supărai personal cu ceva crede-mă că aflai pe MP, nu mai era necesar să întrebi. Eu doar i-am dat un sfat sănătos colegului de forum @informer pentru că e un tip de treabă. Link spre comentariu
q_acdc Postat Mai 19, 2019 Partajează Postat Mai 19, 2019 Are logica! Sa stii, niciodata nu am pacalit, si cu cine am facut anumite tranzactii nu sa plans. (am ajutat, am platit si am respectat) Link spre comentariu
maxente Postat Mai 19, 2019 Partajează Postat Mai 19, 2019 5 hours ago, informer said: @maxente, @mac01 , spuneti-mi ce piese doriti (daca mai aveti nevoie) de la mouser.com. Pune-mi si mie un integrat dinasta https://ro.mouser.com/ProductDetail/Texas-Instruments/PCM5102APWR?qs=sGAEpiMZZMsPA1KxyASVZDuJy8gawgaq Iti pot plati paypal si sa imi zici suma in usd. Sa faci calculul cu transoprt, tva etc. Link spre comentariu
mac01 Postat Mai 19, 2019 Partajează Postat Mai 19, 2019 Acum 5 ore, informer a spus: @maxente, @mac01 , spuneti-mi ce piese doriti (daca mai aveti nevoie) de la mouser.com. Acum am ajuns acasa si am vazut mesajul tau. Iti trimit in privat link catre cei doi condensatori...la T.M.E nu-i au....daca-i aveau nu te mai deranjam. Merci mult...si scuze pentru deranj! Link spre comentariu
Postări Recomandate