validae Postat Mai 14, 2019 Partajează Postat Mai 14, 2019 Am nevoie de niște componente pe care nu le găsesc la noi decât la comandă și cred că mai bine le comand de la Mouser. Dar ori eu nu știu unde să caut, dar nu văd unde scrie despre transport și prețul acestuia.Am citit pe un topic, că peste 200 Lei transportul e gratuit, dar sub această valoare cât costă? Cam în cât timp vin comenzile ? Există o limită minimă de comandă, cum am văzut la multe magazine românești ? Link spre comentariu
informer Postat Mai 14, 2019 Partajează Postat Mai 14, 2019 (editat) Daca pui orice piesa sub 200 si te duci catre finalizarea comenzii, poti sa vezi cat costa transportu` fara sa ai obligatia sa platesti... Tin minte insa ca nu prea mi-a rentat asa ca intotdeauna am comandat peste 200. Piesele le-am primit cam intr-o saptamana, mai greu decat de la TME... dar zic eu c-au o paleta ceva mai bogata cam la aceleasi preturi (cel putin ce-am luat io). Interesant e ca piesele veneau de fapt din US via "reprezentanta" din EU, motiv pt. care le aducea curieru` fara complicatii cu vama... ;) Editat Mai 14, 2019 de informer Link spre comentariu
validae Postat Mai 14, 2019 Autor Partajează Postat Mai 14, 2019 Eu căutasem informații clare despre tarife și expediere și nu găsisem, nu am ,,simulat,, o comandă încă. O să fac și asta, dar dacă durează mai mult decât la TME, o să fac la aceia... Link spre comentariu
informer Postat Mai 14, 2019 Partajează Postat Mai 14, 2019 (editat) Adevaru-i ca TME-u`, daca n-as sti de unde-s, as jura ca-s japonezi sau norvegieni la cat is de seriosi. Editat Mai 14, 2019 de informer Link spre comentariu
Dxxx Postat Mai 14, 2019 Partajează Postat Mai 14, 2019 Sau poti sa zici ca sunt... polonezi, seriosi ca poolonezii. Link spre comentariu
validae Postat Mai 14, 2019 Autor Partajează Postat Mai 14, 2019 Am făcut o simulare de comandă la Mouser, dar mă costă 90 Lei transportul......eu zic PAS. O renta la comenzi peste 200 Lei, dar nu mă ocup cu microproducția de electronice, ce-mi trebuie mie sunt doar niște piese care nu se găsesc la noi.... Link spre comentariu
informer Postat Mai 14, 2019 Partajează Postat Mai 14, 2019 Daca nu te grabesti, eu fac comanda macar la 3-4 saptamani... pot sa trec si piesele tale si te costa doar transportul in RO. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 14, 2019 Partajează Postat Mai 14, 2019 In general eu cumpar de pe TME mai mult pentru interfata site-ului bine organizat. Restul, doar in caz de maxima nevoie. Am comandat de pe mouser...mi-au pus toate piesele intr-o punga. si pe punga aia au fost mai multe etichete. mi-a luat ceva sa-mi dau seama ce mai erau smd-urile... Mie nu mi-a placut experienta cu ei, dar piese au mai multe. Link spre comentariu
Vittorino Postat Mai 14, 2019 Partajează Postat Mai 14, 2019 Mouser trimite componentele direct din US, chiar daca site-ul este in Cehia. Mie, pentru 2 divizoare de frecventa si o placa de dezvoltare mi-au cerut justificare la ce le voi folosi. Comanda mea a fost in jur de 400 lei. Pentru aceasta suma am avut transport gratis prin FEDEX (cu tracking). Transportul a durat 5 zile lucratoare (pe tracking a stat mai mult in Franta si in Ungaria). In Bucuresti a ajuns cu TNT. Se poate si livrare rapida prin DHL dar costa 180 lei. BAFTA! Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 14, 2019 Partajează Postat Mai 14, 2019 (editat) @validae cel mai bine e sa unesti comanda cu @informersau alt utilizator ce face comenzi la Mouser. Si eu am avut nevoie de o placa de la ST ce aparea doar la ei in stoc, pana la urma am asteptat si a aparut si la Fanel UK. Editat Mai 14, 2019 de Stefan. Link spre comentariu
mars01 Postat Mai 14, 2019 Partajează Postat Mai 14, 2019 (editat) O alta varianta este sa comandati cu ajutorul Comet. Ei va pot comanda componentele la Mouser (uneori le gasesc mai ieftin prin alta parte si va avertizeaza, mi s-a intamplat cu niste cabluri USB speciale fff scumpe - erau vreo 1100 lei cateva bucati si s-a redus la cca 600 dar evident pt acest caz nu plateam transport, era doar obsinuinta) dar sunt cu cateva procente mai scumpe (nu mult) decat pe site-ul Mouser. Eu cand am avut nevoie am sunat la Comet si am facut comanda telefonic. In acest fel numai se plateste nici transport, nici vama etc. PS: Pt Marian & co, nu fac reclama, poate ajuta pe cineva aceasta informatie, costurile de transport pt comanda directa la Mouser parca erau 50USD. In acest fel daca sunteti in provincie costurile se reduc la cat costa un Fan Courier + acele procente de care vb mai sus. In tot cazul cereti o oferta. Editat Mai 14, 2019 de mars01 Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 14, 2019 Partajează Postat Mai 14, 2019 1 oră în urmă, validae a spus: Am făcut o simulare de comandă la Mouser, dar mă costă 90 Lei transportul......eu zic PAS. O renta la comenzi peste 200 Lei, dar nu mă ocup cu microproducția de electronice, ce-mi trebuie mie sunt doar niște piese care nu se găsesc la noi.... O întrebare dacă se poate, despre ce piese este vorba!? Mai sunt și alte magazine!? Link spre comentariu
vlad228 Postat Mai 14, 2019 Partajează Postat Mai 14, 2019 Eu am comandat recent la Mouser. La comenzi peste 210 lei (fara tva) transportul este gratuit, iar livrarea pana in Iasi a durat cam 3 zile (2 zile daca imi aduc aminte bine). Au livrat prin fedex si TNT si nu am avut de platit nimic in plus (taxe vamale) chiar daca expedierea a foat facuta din State. Link spre comentariu
maxente Postat Mai 14, 2019 Partajează Postat Mai 14, 2019 5 hours ago, informer said: Daca nu te grabesti, eu fac comanda macar la 3-4 saptamani... pot sa trec si piesele tale si te costa doar transportul in RO. Salut. Cam cand crezi ca faci o comanda la mouser ? As avea nevoie de un PCM5102A daca nu te deranjeaza sa il pui in comanda. Am dat un anunt si la cumparari, poate o avea cineva. Link spre comentariu
informer Postat Mai 14, 2019 Partajează Postat Mai 14, 2019 4 minutes ago, maxente said: Cam cand crezi ca faci o comanda la mouser ? Pana-n 3 saptamani probabil... n-am date fixe, functie de ce n-am in atelier... Link spre comentariu
Postări Recomandate