Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

recomandare sursa in comutatie

Vizitator marius2410

Postări Recomandate

Vizitator marius2410

Buna ziua, as dori sa achizitionez o sursa in comutatie 12V pentru niste consumatori mai sensibili (si mai scumpi) care accepta numai 12V, fara fluctuatii de tensiune. Am gasit pe un site o sursa de 12V 30A marca Well, este buna si de "incredere"? Din ce am vazut este mult mai jos la pret decat MeanWell, de care am auzit ca este un produs mai de incredere de la chinezi. As vrea totusi ca sursa cumva sa si "apere" consumatorii acestia pt. ca sursa este muult mai ieftina in comparatie cu acele aparate, deci daca e ceva curent mare, prefer sa se arda sursa :) (sau niciuna din ele :)) )

Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Personal nu am prea multă încredere în produsele Well ( am avut surprize neplăcute chiar cu produse de mai jos nivel tehnologic decât o sursă - prize, conectică, etc ) dar cred că pleci de la o premiză greșită . Dacă consumatorii sunt cu adevărat prețioși nu căuta o sursă muult mai ieftină. Doar una decent de scumpă. De (cele mai) multe ori în sistemele complexe problemele vin de la surse.

Link spre comentariu

Mi-au venit la reparat la serviciu mai multe surse MeaWell 12 V 16A. Moarte din cauza căldurii. Au rezistat 4-5 ani montate in locuri fara ventilație naturală, lucrând nonstop aproape de curentul maxim. Eu zic că sunt bine lucrate și de încredere.

Link spre comentariu

Mean Well sant produse bune . N - au nici o legatura cu distribuitorul Well  ( care nu produce nimic si vinde de toate , in general chinezarii ieftine ) . Ma rog , din cele de uz curent , nu surse speciale , gen site - uri GSM si alte aplicatii solicitante cu conditii draconice , desi produce si din acelea . O privire in catalog ( oferta ) e relevanta . Pretul spune cam totul despre o sursa , nu exista produse slabe supralicitate , nici foarte bune si foarte ieftine . Motivele sant evidente ( zic eu ) . Adica vanzarea ... , trebuie sa functioneze . Si profitul , la fel . Marca respectiva este taiwaneza , destul de raspandita in industrie , nu o chinezarie obscura , de 100 W vanduti drept o mie ... 

https://www.meanwell.com

Editat de gauss
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări