tecuceanu21 Postat Mai 12, 2019 Partajează Postat Mai 12, 2019 Sunt interesat de achizitia unei console de programare PG 730 sau PG 740 de la Siemens...daca are cineva! Link spre comentariu
tecuceanu21 Postat Mai 13, 2019 Autor Partajează Postat Mai 13, 2019 (editat) 20 hours ago, tecuceanu21 said: Sunt interesat de achizitia unei console de programare PG 730 sau PG 740 de la Siemens...daca are cineva! Cam asa arata PG730: ...si PG740: Editat Mai 13, 2019 de tecuceanu21 Link spre comentariu
Elison Postat Mai 13, 2019 Partajează Postat Mai 13, 2019 Daca vreti consola pentru programare o puteti inlocui cu orice laptop cu WinXP si port serial sau USB. Instalati Step5 si procurati un adaptor de acest fel sau altele asemanatoare. Link spre comentariu
tecuceanu21 Postat Mai 16, 2019 Autor Partajează Postat Mai 16, 2019 On 5/13/2019 at 7:47 PM, Elison said: Daca vreti consola pentru programare o puteti inlocui cu orice laptop cu WinXP si port serial sau USB. Instalati Step5 si procurati un adaptor de acest fel sau altele asemanatoare. Multumesc de sugestie...dar am si laptop cu XP instalat si Step 5 sub DOS, am si interfata originala de la Siemens si lucrez cu ele de ceva anisori(vreo 25-30). binenteles am schimbat mai multe laptop-uri si ceva PC-uri desktop in acest interval. Imi trebuie consola respectiva mai mult pt.adaptorul de programat EPROM-uri tip sertar pt. PLC-urile Simatic S5. Nu se pot programa din Step 5 decat cu o astfel de consola....mai este o firma care fabrica un astfel de programator dar este destul de scump(peste 600-700 Euro +transport), iar cu programatoarele existente pe piata nici o sansa! Am lansat acest anunt in speranta ca are cineva asa ceva si n-o da prea scump...am vazut un anunt cu o consola PG740 acum 2-3 ani pe un site de anunturi romanesc la un pred de 400-500 lei. Ar fi ok la pretul asta.... Link spre comentariu
amisdaniel Postat Iunie 28, 2019 Partajează Postat Iunie 28, 2019 Va salut! Eu detin o astfel de consola.Dar nu as renunta la ea .Poate Va pot ajuta cu scrierea unor astfel de EProm-uri sau EEProm-uri.Am mai colaborat in trecut.Inca mai am multe module de S5 si PLC-uri . Daca cautati ceva anume nu ezitati sa ma contactati. Stima! Toate cele bune! Link spre comentariu
tecuceanu21 Postat Iunie 29, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2019 La 28.06.2019 la 9:34, amisdaniel a spus: Va salut! Eu detin o astfel de consola.Dar nu as renunta la ea .Poate Va pot ajuta cu scrierea unor astfel de EProm-uri sau EEProm-uri.Am mai colaborat in trecut.Inca mai am multe module de S5 si PLC-uri . Daca cautati ceva anume nu ezitati sa ma contactati. Stima! Toate cele bune! Mulțumesc de răspuns, am sa apelez la serviciile dvs. cu siguranța in viitor. Momentan sunt prins cu ceva probleme mai delicate, dar sper sa le rezolv anul asta și sa revin la vechile mele îndeletniciri...intre timp, anunțul rămâne valabil! Toate cele bune! Link spre comentariu
Vizitator taranu Postat Septembrie 25, 2019 Partajează Postat Septembrie 25, 2019 On 6/28/2019 at 9:34 AM, amisdaniel said: Va salut! Eu detin o astfel de consola.Dar nu as renunta la ea .Poate Va pot ajuta cu scrierea unor astfel de EProm-uri sau EEProm-uri.Am mai colaborat in trecut.Inca mai am multe module de S5 si PLC-uri . Daca cautati ceva anume nu ezitati sa ma contactati. Stima! Toate cele bune! Link spre comentariu
tecuceanu21 Postat Decembrie 27, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2019 Se poate inchide! Link spre comentariu
Postări Recomandate