Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cazare pe litoral vara 2019

tiovidiu

Postări Recomandate

Acu; vreo 8 ani am fost ultima oara pe litoralul romanesc la Eforie Nord si tin minte ca erau o gramada de particulari balanganind cheile in maini in centru. Cred ca si acum se poarta .

Editat de fluffy37
Link spre comentariu

Asa este ...eu asa gaseam cazare....daca imi convenea pretul si cum arata casa...acceptam....daca nu, ma intorceam si ma duceam la altul.

Link spre comentariu

Merg in fiecare an pe cont propriu. La fel daca imi convine stau daca nu, nu. Preturile sunt in functie de cat de aproape esti de plaja. Anul trecut la Eforie toata plaja era concesionata. Am plecat mai departe la Costinesti. La costinesti inghesuiala si plaja mica.

Link spre comentariu

Experienta personala, pe mai multe meleaguri (inclusiv continente) mi-a dovedit ca goana dupa cel mai bun pret se dovedeste a fi o mare deceptie in privinta a ceea ce obtii pentru banii dati.

Cum am facut cu Airbnb mai toate tarile Europei (deci cazari la particulari), nimic nu egaleaza o locatie potrivita vacantei de ti-o doresti.

Ceea ce caut cand vreau sa ma cazez: unde e localizata fata de atractiile pe care vreau sa le vizitez (inclusiv restaurante), cat respecta cultura si obiceiurile locale, ce este inclus in pret. Uneori un pret cu 10-15% mai mare decat ceea ce-ti propui sa cheltui poate oferi mult mai mult decat 10-15% in ceea ce priveste comfortul oferit, facilitatile (proximitatea de servicii) si - nu in ultimul rand - calitatea patului in care dormi.

Sa stai la mana aluia cu cheile in mana pe peronul garii nu este decat o solutie de ultim recurs. In anul 2019 nu mai impartim buda cu proprietarul casei sau alti clienti. Dar fiecare alege ce vrea, e opinia mea si nu e o judecata la adresa OP.

Editat de Thunderer
Link spre comentariu
Acum 6 ore, mac01 a spus:

V-ati boierit....va duceti numai la greci!

Nu este vorba de boierit ci de a primi ceva pentru banii care ii dai. Pe litoralul romanesc iti iei din frigider cu lopata, incepand de la camere mucegaite pe post de 3 stele si terminand cu servire deplorabila la restaurant sau,daca servirea este buna, mancarea lasa de dorit. In plus tot felul de cioflingari nesimtiti care se baga in fata pen;ca "muschiu meu nu stie carte".Sincer, de 8 ani de cand merg la greci , nu stiu daca o data s-a intamplat sa vad ( nu sa stau in ea) o camera al carei aspect sa lase de dorit.

Link spre comentariu

Sincer sa fiu nici eu nu sunt multumit de litoralul romanesc dar anul acesta tot aici voi petrece cateva zile.În anii trecuti am facut rezervare din luna aprilie la diferite hoteluri sau pensiuni dar conditiile au fost cam asa si asa,  de aceea am intrebat pe forum. Acum asa mofturos nu sunt, dar asta vara am stat la Costinesti intr-o pensiune, in niste conditii care banuiesc ar fi fost depasite usor de un particular, de aceea intreb. Cat despre cei care flutura cheile în gara mi se par prea agresivi, în cazul in care nu-ti convin condițiile mai comenteaza, prefer sa nu-mi stric cele cateva zile de concediu cu certuri. De aceea am întrebat poate este cineva care stie o locatie cu conditii decente, eventual si un nr. de telefon.

Link spre comentariu
2 hours ago, Dan85 said:

Cu un mic efort mergi puțin la bulgari. E liniște, marea mai limpede, mâncare berechet, piscine cam la fiecare hotel, nisipul întreținut.

Nu va doresc sa ajungeti la Konstantin si Elena, langa Varna...gunoi, praf, transport dezastruos, lipsa locuri de parcare, tarife nesimtite pe plaja, cat despre "mancarea berechet"- 2 portii de friptura la gratar+cartofi prajiti+salata de rosii/paine "numai" 200 de leva(aproape 100 de euro), bere kamenitza si Zagorka(posirci).

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 3 ore, tiovidiu a spus:

Sincer sa fiu nici eu nu sunt multumit de litoralul romanesc dar anul acesta tot aici voi petrece cateva zile.În anii trecuti am facut rezervare din luna aprilie la diferite hoteluri sau pensiuni dar conditiile au fost cam asa si asa,  de aceea am intrebat pe forum. Acum asa mofturos nu sunt, dar asta vara am stat la Costinesti intr-o pensiune, in niste conditii care banuiesc ar fi fost depasite usor de un particular, de aceea intreb. Cat despre cei care flutura cheile în gara mi se par prea agresivi, în cazul in care nu-ti convin condițiile mai comenteaza, prefer sa nu-mi stric cele cateva zile de concediu cu certuri. De aceea am întrebat poate este cineva care stie o locatie cu conditii decente, eventual si un nr. de telefon.

Mai bine te duci in Bulgaria.

Link spre comentariu

Din pacate cred ca o sa raman tot in Romania. La bulgari e bine dar sa mai ai cativa prieteni cu care sa mergi, eventual pe cineva care a mai fost. ca oriunde ai sansa sa iei teapa si la ei, mai ales daca esti strain venit prima data.

Link spre comentariu

Eu bat (si) drumurile Bulgariei din 2004. Nu mi s-a intamplat nimic niciodata cu privire la masina.  Niciodata nu am fost oprit fara motiv. De unde ideea asta ca te pandesc numai pericole in Bg?1?  Nu am fost doar la mare, am fost in aproape toata tara.

Link spre comentariu

Un prieten a ramas fara masina...un bmw aprope nou..cu valoare  sh de 30.000 euro. Cazare la hotel...cu parcare pazita. 2000 de euro l-a costat rascumpararea masinii.

Nu se fura masini ieftine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări