Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

decodare nokia 2730c-1

altuser

Postări Recomandate

Buna dimineata, telefonul este blocat in reteaua vodafone, a fost cumparat in urma cu mai multi ani. Nu a mai fost folosit de vreo 4 ani, i-am inlocuit bateria care se umflase, acum este ok. As dori sa-l folosesc in reteaua digimobil, telefonul are 3g.

Exista vreo procedura gratuita? Daca nu, unde ma pot adresa pentru rezolvare contra cost, mai ieftin, in Bucuresti ?

nokia2730a.jpg

Link spre comentariu

Multumesc, deci prin imei nu se poate, stiu la ce pret sa  ma astept.  Vazusem mai devreme undeva pretul de 180 lei. 

Mai astept, poate apare vreo informatie utila in ceea ce priveste pretul.

Link spre comentariu

Doar la operator cu factura si contractul cu care a fost cumparat .

Operatorul este obligat sa decodeze gratis telefonul dupa terminarea perioadei contractuale .

Link spre comentariu

Cel care l-a cumparat e un prieten de-al meu, perioada contractuala a trecut de mult, e cumparat pe 01.08.2010. Omul are acelasi nr de telefon dar factura cred ca e de mult la gunoi. Deci chiar daca ar fi gratis, nu stiu cum ar trebui sa procedez. Pot apela la prietenul care mi l-a dat, nu e nici o problema dar nu cred ca mai are vreo hartie.

Link spre comentariu
Sa va spun ce raspunsuri am primit, am fost la cateva service gsm  si la magazine vodafone:
-3 service nu se mai ocupa cu asa ceva, telefonul e vechi, costa mai mult deblocarea, etc.
-1 service a zis ca se rezolva in 24-48 ore, pret 40 lei. Cel mai bun de pana acum, de fapt sigurul.
-1 magazin partener vodafone (arsis), m-a trimis la vodafone din plazza Romania et1,  ar trebui sa fie gratis la ei.
-1 magazin vodafone plazza Romania, et1: mi se poate fara factura, trebuie sa fie siguri ca a fost cumparat de la ei, nu de la parteneri. Am vorbit cu prietenul care mi-a dat telefonul, nu mai are factura, asa cum am banuit.
Deci am urmat sfaturile primite aici, o speranta tot am, cea cu 40 lei. Probabil ca o sa ma duc saptamana viitoare acolo. 
Pana atunci urmaresc raspunsurile voastre. 
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
La 16.05.2019 la 17:10, altuser a spus:

Am rezolvat, am dat telefonul la cei care mi-au cerut 40 lei. L-am dus marti si l-am luat azi.

Bravo lor , putini sunt cei care mai fac brute-force pt. sl3 ... si putini sunt cei care mai folosesc acele telefoane nokia ! Sa aveti noroc de el ! 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări