vlad_2770 Postat August 13, 2007 Partajează Postat August 13, 2007 La un LCD am definit 8 caractere in CGRAM pentru a afisa niste caractere care nu sunt definite . Problema este ca as avea nevoie de mai multe caractere si m-am gandit ca le pot genera, apoi le afisez pe LCD si apoi generez din nou altele dar se pare ca nu merge. ce imi este afisat pe ecran este continutul ultimilor caractere generate. Exista o solutie sa pot sa ma joc cu mai mult de 8 caractere in CGRAM?multumesc Link spre comentariu
Vizitator nex Postat August 13, 2007 Partajează Postat August 13, 2007 Poti genera alt set de caractere( ce ai nevoie), dar la un moment dat poti folosi doar ce ai incarcat in CGRAM. Link spre comentariu
vlad_2770 Postat August 13, 2007 Autor Partajează Postat August 13, 2007 Deci pe mine ma intereseaza pe un LCD cu 20 de caractere pe rind sa fac asa: sa creez 8 caractere, sa le afisez de pe pozitia 0 ->7 , apoi sa creez alte 8 caractere si sa le afisez in continuare de la pozitia 8 pina la 15, fara ca cele afisate pe pozitia 0->7 sa fie afectate. Se poate asa ceva? multumesc Link spre comentariu
d2134 Postat August 13, 2007 Partajează Postat August 13, 2007 De curiozitate as vrea sa stiu si eu: in ce limba vrei sa scri?Daca nu e cu suparare... Link spre comentariu
Vizitator nex Postat August 18, 2007 Partajează Postat August 18, 2007 Nu cred ca poti afisa 2 seturi diferite de caractere in acelasi timp... Link spre comentariu
Cristiano Postat August 18, 2007 Partajează Postat August 18, 2007 Foloseste un LCD grafic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum