Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Surse flyback de putere pentru audio

Postări Recomandate

Deci la  unele  surse   inpamantarea  este  legata  cu  minusul (masa)  sursei  pe  iesirea  de  tensiune    ??  Atunci  cel  mai bine  este  sa  renunt  la  inpamantarea  anulandoo  ??  Sau  cum  sa  procedez  ??  Eu  m-am  gandit  ca  fac  doar  punti(nul  la  nul  ,  faza  la  faza  si  inpamantare  la  inpamantare   asta  la  alimentare  220v. )  si  la  iesire    le  leg  in  serie    si  unde vin  legate  rezulta  mediana    restul  se  intelege   !   

Editat de lavynyu
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 64
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vijelie ma lasi cu "d-le"? :rade:

Laviniu daca ai mufe de alimentare cu pamantare la acele alimentatoare atunci iti iei un multimetru si-l setezi pe continuitate, masori intre pinul de pamantare al mufei de alimentare de la retea, si masa de iesire a alimentatorului, daca multimetrul tipa atunci pamantarea este legata direct la masa de iesire, si o vei deconecta.

Daca poti desface carcasele alimentatoarelor atunci va fi simplu, nu trebui decat sa deslipesti firul de pe pinul de pamantare al mufei.

Daca nu poti desface carcasa atunci umbli la cablul de alimentare.

Link spre comentariu
2 hours ago, Marian said:

Vijelie ma lasi cu "d-le"? :rade:

Laviniu daca ai mufe de alimentare cu pamantare la acele alimentatoare atunci iti iei un multimetru si-l setezi pe continuitate, masori intre pinul de pamantare al mufei de alimentare de la retea, si masa de iesire a alimentatorului, daca multimetrul tipa atunci pamantarea este legata direct la masa de iesire, si o vei deconecta.

Daca poti desface carcasele alimentatoarelor atunci va fi simplu, nu trebui decat sa deslipesti firul de pe pinul de pamantare al mufei.

Daca nu poti desface carcasa atunci umbli la cablul de alimentare.

Am  inteles  !  Multumesc  ! 

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări