Vizitator Robertcbodnar Postat Mai 8, 2019 Partajează Postat Mai 8, 2019 (editat) Bună ziua, nu ma poate ajuta cineva cu câteva softuri pentru o placă 17mb97? Am schimbat un display la un bush si display ul l-am pus de la un sharp, display-ul la lvds este de lg, placa de bază sa pupat cu display-ul dar imaginea este întoarsă si distorsionată, tv este de 32 inch, si as vrea sa incerc cateva softuri, poate se potriveste unu, va rog dacă puteți să mă ajutați. Este hd ready. Editat Mai 8, 2019 de Robertcbodnar Link spre comentariu
sorin pavelescu Postat Mai 8, 2019 Partajează Postat Mai 8, 2019 Scuze dar cand ceri asa ceva mai ales ca e problema de panel ,trece codul panel si codul placii de baza complet. Link spre comentariu
yokoono Postat Mai 8, 2019 Partajează Postat Mai 8, 2019 Dupa ce afli ce serie are panelul intreaba-l pe Costica LCD daca are salvat un profil pentru mb97 si panelul tau. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 10, 2019 Partajează Postat Mai 10, 2019 (editat) Pentru MB97 chiar nu am niciun profil salvat, pentru ca nu am prins pina acum tv cu acest sasiu decind am descoperit metodele de salvare a fisierelor cu stickul. Editat Mai 10, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 10, 2019 Partajează Postat Mai 10, 2019 1 hour ago, yokoono said: Costica, ai un pm. Nu il gasesc. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Mai 11, 2019 Partajează Postat Mai 11, 2019 https://fisier.ro/download?f=f193c802f56 Link spre comentariu
Mohamed Actif Postat Decembrie 11, 2020 Partajează Postat Decembrie 11, 2020 (editat) شكرا لكم Edit (traducere):Mulţumesc ! Editat Decembrie 11, 2020 de validae Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum