Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare UPS

Postări Recomandate

Am incercat si pe sectiunea de Hardware dar nu e asa populara...

Puteti sa imi recomandati un UPS 900VA + ? (calculator desktop + laptop + modem + un RaspberryPI)

Am avut acum 10 ani ceva care avea si un log al tensiunii?

L-am luat special ca sa pot face reclamatie la electrica pentru ca in medie aveam 190V.

Intre timp s-a mai imbunatatit situatia dar totusi as vrea sa am o monotorizare.

Multumesc

Sunt interesat si de SH daca sunt colegi care comercializeaza.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Daca ești interesat de SH trebuie sa postezi la secțiunea "Cumpărări", aici este secțiunea alimentatoare.

Pentru un UPS nou ce buget ai? Autonomie? Preferințe la tipul de conectori (IEC sau prize schuko?) 

Sunt foarte multe modele pe piata, din cerințele tale poți alege orice la 900VA ce nu include în denumire cuvântul Joy / Star sau alte denumiri de producători inventați peste noapte de comercianții autohtoni.

Daca te tine buzunarul APC, MGE, Eaton, Tripp, Legrand ... multi alții.

Editat de Stefan.
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Scuze de intarziere, nu stiu de ce nu am primit nicio notificare de reply si nici de verificari n-am avut timp fiind plecat.

Am postat aici la sugestia unui coleg (in privat).

Bugetul e variabil, urmaresc mai mult un raport pret/performanta bun.
Autonomie ~10-15 min, prize schuko.

De APC stiu dar ma intreb cat % din pret e marketingul?

Apropos de `Joy/Star` am vazut ceva gen Aten PRO 1000 care cica are iesire sinusoidala pura?
Evident sunt putin sceptic dar curios in sensul ca, daca nu respecta caracteristicile afisate, nu pot fi reclamati la OPC ?

Link spre comentariu
8 hours ago, the-noob said:

De APC stiu dar ma intreb cat % din pret e marketingul?

Nu stiu daca asta iti raspunde la intrebare insa am APC de cativa ani, unul cu 2 acumulatori inseriati, cu acumulatori buni si in functie de consum, autonomia poate merge catre 30min.

N-am verificat niciodata forma de unda a iesirii dar nici nu ma intereseaza...

Link spre comentariu

@the-noob forma de unda la ieșirea UPS-ului nu certifica calitatea acestuia. 

Din mesajul tau inițial am înțeles că folosești doar echipamente cu surse in comutație (nu știu sigur la modem), astea nu se "supără"daca forma de unda nu este "ideala".

La firmele de renume plătești marketing-ul dar și calitatea produsului.

După 3 bucăți nJoy (mai mici ca cele din link) picate in mai puțin de 2 ani m-am cam lămurit cu marca asta. La unul din ele chiar i-am schimbat acumulatorii crezând că din acest motiv intra in eroare. Ulterior am observat că intrau in eroare când apărea o "până" / subtensiune foarte rapida.

Până la urmă poți cumpăra orice, că PF ai garanție 2 ani așa că nu cumpără cel mai scund produs prost.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări