gheo23 Postat Mai 7, 2019 Partajează Postat Mai 7, 2019 Buna seara. Un amic din Bucuresti m-a intrebat cum poate rezolva o problema la un difuzor SEAS care, din descrierea lui, are spire desprinse. Mai precis se aude un zgomot la anumite frecvente. La randul meu va adresez aceeasi intrebare : cine poate rezolva aceasta problema in Bucuresti ? Multumesc anticipat ! Link spre comentariu
bmwh548 Postat Mai 7, 2019 Partajează Postat Mai 7, 2019 Freaca atunci cand apasa membrana manual? Ca am mai auzit zgomote "parazite" si de la firele leonice (prea scurte/lungi). Link spre comentariu
gheo23 Postat Mai 7, 2019 Autor Partajează Postat Mai 7, 2019 Nu stiu mai mult decat ceea ce am relatat. Ma gandesc ca difuzorul a suportat un tratament neadecvat , ca sa spun asa! Amicul vrea un meserias in capitala. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Mai 8, 2019 Partajează Postat Mai 8, 2019 http://claudiuurban.blogspot.com/ Link spre comentariu
gheo23 Postat Mai 8, 2019 Autor Partajează Postat Mai 8, 2019 Multumesc dan-a2 ! Ai facut doi oameni fericiti Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum