Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar Display Lg 43UF680 V 4KUHD

mradu2005

Postări Recomandate

Cumpar Display Lg 43UF680 V 4KUHD Va salut ! Poate  am sansa sa gasesc pe la cineva de pe forum acest display !? Si as vrea sa va mai rog sa mi dati un link cu vreun magazin in care sa gasesc asa ceva la costuri rezonabile !Multumesc ELFORUM !

IMG_20190423_183229 1.jpg

Link spre comentariu

vise doar vise la un pret rezonabil,la cat costa displayul la reprezentanta mai pui 5lei si cumperi unul nou,totusi sper sa ma insel,succes in cautari

Link spre comentariu

Din păcate ai mai multe șanse să vinzi plăcile din tv decât să găsești pe cineva care să-și vândă display-ul unui astfel de televizor.....cum spunea colegul mai sus, mai bine iei încă un tv identic și ai piese de schimb.

Link spre comentariu

OK am inteles  !Atunci  care doreste Tv ul pentru piese il dau asa cum este adica nu l am desfacut  dar cum am mai spus este displayul spart .Power on /off ok si se aprinde ecranul Face ti un pret !

Link spre comentariu

Multumesc am sunat si costa 1700 lei ! Dar poate este o sansa mica intradevar la unul din colegii ei de service cica !

22 minutes ago, GeX said:

@mradu2005 Puteti suna la Adatti Prod (google-it) sa intrebati, foarte prompti, acum doua saptamani mi-au schimbat un display IPS 4K de 55".

Link spre comentariu

Buna seara,

Am o mica intrebare la dvs domnule,@mradu2005 daca va razganditi ca sa nu-l mai faceti, va rog sa puneti o fotografie la  telecomanda lui...pentru ca m-ar interesa pe mine, dar numai daca are buton de smart pe telecomanda .

Astept raspuns ! Va multumesc !

Link spre comentariu
On 5/10/2019 at 11:31 PM, FLORIN IORDACHE said:

Buna seara,

Am o mica intrebare la dvs domnule,@mradu2005 daca va razganditi ca sa nu-l mai faceti, va rog sa puneti o fotografie la  telecomanda lui...pentru ca m-ar interesa pe mine, dar numai daca are buton de smart pe telecomanda .

Astept raspuns ! Va multumesc !

Salut !Daca as vrea sa l vand l as vinde cu totul !Iar telecomanda este originala !Nu stiu daca are buton de smart pe ea ca nu m am uitat !Ma tot gindesc ce sa fac cu el .O sa mai sun la Adatti sa vad care mai e  treaba .

Link spre comentariu

Uitati asa arata telecomanda mea de la tv-u....Iar butonul de smart este cel albastru care scrie si pe el smart !:reytre

blob.png.26275b7533097484ac5474319eaee312.png

Va multumesc fff fff mult !

Astept raspuns !

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Va salut !

Eu v-am spus cea ce a-si dori de la acest tv-u al dvs .

Iar daca vreti ca sa-l vindeti mai usor,atunci postati la sectiunea : Vanzari aica aici https://www.elforum.info/forum/28-vanzari/ .

Adica trebuie sa creati un nou subiect si sa treceti in felul urmator : la subiect puneti trece doar marca si modelul tv-ului...iar jos la mesaj treceti in felul urmator .

Model, Sursa  : xxxxxxxx

Model, Placa main board : xxxxxxx

Model, t-con : xxxxxxx

Telecomanda : xxxxxxx

etc.etc.....

Aaaa,si nu in ultimul rand trebuie sa puneti si niste fotografii si cu tv-ul....si cu componentele tv-ului....

Va doresc mult succes ! 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări