Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tâmpiţi cu funcţii înalte...

Postări Recomandate

Vizitator

Dar nici nu pot fi obligați unii sa facă într-un anumit fel indiferent de metode toate eșuează pentru ca fiecare tot ce vrea face! 

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
La 07.05.2019 la 14:59, validae a spus:

Eu tot mai sper că va veni vremea când se vor stabili niște baremuri normale și de bun simț pentru salarii și pensii, ..............................................................

Atita timp cit ''alesii''au libertatea sa-si voteze singuri pensiile, mare lucru nu se va intimpla. Daca (unii) magistrati au pensii de zeci sau sute de mii de lei, ce credeti ca fac alesii? Isi voteaza singuri pensiile,pensii nesimtite, fara nici o jena.

Cei care au muncit o viata intreaga(40-45) de ani au pensii ca  vai de lume. O sa vedeti cind va veti  pensiona citi bani veti lua!

Eu am muncit 44de ani si 6 luni. Prima pensie a fost  de 1536 de lei. Pe masura ce am umblat, pe unde am lucrat , pensia mi-a tot crescut, nu cu mult. Acum am ajuns la o pensie de 2186 de lei. Pentru perioada cit am lucrat in grupa I de munca, nu sint convins ca pensia mi-a fost corect calculata. Acum 2 ani am depus hirtiile(adeverintele) primite de la societatea, care are in custodie arhiva fostei intreprinderi. Abia acum un an mi-a  fost recalculata pensia. Intre timp, am vazut ca, periodic, pensia-mi creste cu citeva zeci de lei. Cred ca cei de la casa de pensii fac asta intentionat !

Un sfat pentru cei care urmeaza sa se pensioneze! Umblati din timp dupa adeverinte de la locul (locurile) de munca, unde ati muncit.

Daca-ti dramuiesti, cu cap, banutii poti duce un trai decent. Fereasca cel de sus de vreo problema de sanatate. Atunci e cam nasol!

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Am colegi care și-au făcut mutație de domiciliu ca să li se calculeze pensia în alt județ decât Dolj, ăștia de la Casa de Pensii Dolj sunt de o incompetență și indiferență crasă.Am avut coleg care trebuia să iasă la pensie odată cu altul care avea aceeași vechime și condiții.Șefa de la Casa de Pensii nu a fost convinsă nici când cel care trebuia să iasă la pensie a venit cu toate datele colegului deja pensionar, zicea că e o greșeală la acela.A dat în judecată Casa de Pensii și timp de un an s-a judecat, în final a primit și pensia retroactivă pe acel an, dar după ce casa de pensii a făcut recurs și a pierdut.....trebuia ca banii de judecată să-i plătească șefa casei, nu din banii contribuabililor.Ăștia merită omorâți cu pietre în public ca în unele state arabe.....

Îmi închipui că la un deputat sau senator nu fac deloc greșeli din astea nenorociții...

Editat de validae
Link spre comentariu

Eu am avut probleme cu o firma din Zalau, care acum functioneaza pe fosta platforma a IAIFO Zalau. M-am judecat cu ei mai bine de un an,pina cind am cistigat  la Curtea de apel Cluj. Căcănarii de la Tribunalul judetean Bistrita m-au tot purtat cu zaharelul pina cind am cerut ca procesul sa se judece in Cluj, la Curtea de Apel. Altfel cred ca si acum ma judecam cu firma respectiva si nu sint sigur ca as fi cistigat.

Link spre comentariu
7 hours ago, validae said:

...trebuia ca banii de judecată să-i plătească șefa casei, nu din banii contribuabililor.Ăștia merită omorâți cu pietre în public ca în unele state arabe.....

Sefa aia e o paguba a statului, pusa pe pile de tot felul de nenorociti care ne conduc. Sunt sigur ca aia nu are competentele necesare pentru postul pe care il conduce

Aceeasi treaba e si la Olt. Cunosc cativa care si-au mutat domiciliul prin alte judete ca sa li se calculeze cat de cat corect pensiile. Nenorocitii de la olt calculeaza in minus pensia ca cica pensionaru trăiește la curte, are orătănii în curte și pământ la câmp, deci are ce mânca !

Editat de maxente
Link spre comentariu
On 5/7/2019 at 8:16 AM, -Atlas- said:

Bună

Dati-vă si voi cu părerea.Eu cred că e inconstient.

https://www.hotnews.ro/stiri-international-23125211-secretarul-stat-sua-sustine-topirea-ghetii-din-oceanul-arctic-reprezinta-oportunitate-comert.htm

Spor tuturor

Alex

L.E.Titlul e cam dur,dacă nu e pe placul moderatorilor poate fi modificat.Doar să fie cât de cât echivalent.

In principiu, absolut toti cei cu funcţii înalte sunt tâmpiţi...

Link spre comentariu
Acum 3 ore, maxente a spus:

Cam asa e veorica & co. Cei dinainte au fost buni pana cand, probabil, au zis nu la comenzi si au fost schimbati.

Am vazut cum ''pesedelul'' a mers in Moldova, sa-i lamureasca pe batrinii si pe cei care primeau ajutoare sociale,sa-i voteze, promitindu-le marea cu sarea. Daca amaritii ăia primesc in plus citiva lei ,sint in stare sa voteze si-n locul mortilor.  Cind am vazut niste bieti amariti, adusi la ''meting'' ,''pesedelu'' promitindu-le  luna de pe cer, mi-a venit,mi-a venit sa sparg tot prin casa.

Chiar atit de sărmani si slabi de minte  sint? Păi astia traiesc de pe o zi pe alta! Merg la vot si voteaza cum dicteaza''pesedelu'',in caz contrar, adio ajutor social. Barem daca si-ar dramui cu grija banii primiti! Se vede pe moaca, lor ca sint ''consumatori fruntasi'', plinginduse zilnic ca n-au ce minca. Pai ce sa manince cind inainte cu o zi, au facut praf, toti banii primiti? De vina-i (popa) si biserica,in general, care-i indeamna sa mearga la vot. Cei care-i indeamna, pot dormi linistiti, cind sint constienti ca totul nu este altceva decit o mare MINCIUNĂ ?

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Dulapu' din capu' la țară nu a fost ales de populime , ci numit de afară .

Era incompatibil cu funcțiile publice înainte de a participa la smenuirea voturilor , așa că ... ați trăit acele zile și veți vedea și sfârșitul poveștii .

Aveți răbdare .

Nu încercați să vă faceți propriul scenariu , viața bate filmul .

Cam atât cu politica mioritică , eu mă retrag .

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări