Vizitator Postat Mai 6, 2019 Partajează Postat Mai 6, 2019 Am o intrebare la voi. Folositi compensarea din soft "Horizontal Compensation" sau calculati din proiect-ul 3D dimensiunile de Shrink/Expanded a materialului ? EU folosesc Simplify3D si-am observat ca daca-l folosesc imi iasa gaurile pe interior-ul piesei bine, dar se reduce si exteriorul cu aceasi dimensiuni. Deci, voi cum procedati ? Desenati obiectele pe interior cu 0.2-0.5 mai mici sau ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 9, 2019 Partajează Postat Mai 9, 2019 nu are nimeni pe la noi imprimanta 3D sau nu am fost observat oare.. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 15, 2019 Partajează Postat Mai 15, 2019 pentru ca nu a incercat nimeni un raspuns, o sa-mi scriu eu parerea. imprimanta ar fi cel mai bine sa fie calibrata cu sublerul pe axele X/Y/Z. La printare ar trebui sa obtinem dimensiunile exterioare corecte +/- 0.05 Daca avem mai mult sau mai putin, deja sunt setarile din Slicer. De genul Multiplier sau dimensiunea extrudata. Pentru orice dimensiune interioara, se aplica din proiectare o reducere a geometriei cu 0.1-0.2 mm in functie de caz si ce nozzle folosim. Ar mai fi varianta sa folosim reducerea compensarea pe orizontala din slicer, cu conditia sa calibram imprimanta la- +0.1..0.2 in functie de cat aplicam offsetul pe interior, in asa fel se ajunge la 0; Dar daca folsim imprimanta si cu laser/mini cnc, sau pen, nu mai merge decat prima varianta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum