radu90 Postat Mai 6, 2019 Partajează Postat Mai 6, 2019 Am un lapton hp probook 450. Vreau sa i adaug un hdd de 1 tb dar nu reusesc sa mi dau seama de ce nu l recunoaste. Am incercat sa intru in bios dar nu prea seamana cu ce eram obisnuit pana acum. Eram obisnuit cu xp-ul Cu windowsul 10 pare dificil Nu am mai pus mana pe un laptop mai nou de ceva timp si nu imi e deloc usor As vrea sa stiu cum intru in bios sa pot face ceva sa mi recunoasca ,si sa mi vada hardul. Nu se vede nimic. Mai am o problema cu sunetul. Nu reusesc sa gasesc un driver compatibil pentru sunet. Nu sant in tara si nu stiu cum o sa reusesc sa i dau de cap pentru ca nu stiu unde sa mi gasesc ce trebuie. Ma poate indruma cineva cum sa fac? Link spre comentariu
Andrei Diaconescu Postat Mai 6, 2019 Partajează Postat Mai 6, 2019 - am gasit un link (documentatie oficiala HP) unde explica cum se intra in BIOS pe laptopurile HP: https://support.hp.com/ro-en/document/c00034791 - in rest mai poti cauta pe Google, eu nu ma pricep Link spre comentariu
surubarila Postat Mai 6, 2019 Partajează Postat Mai 6, 2019 Sanatate permanenta ! Citeste mai jos , pag. 92. https://content.etilize.com/User-Manual/1041573599.pdf Link spre comentariu
Spitfire Postat Mai 9, 2019 Partajează Postat Mai 9, 2019 (editat) Nu aveti nevoie absolut deloc sa intrati in vreun BIOS pentru ca acel HDD sa poata fi utilizat. Din ce scrieti inteleg ca pe acel laptop aveti Windows 10 instalat pe un SSD, si doriti sa adaugati un HDD pentru stocare. Ce "nu se vede"? Ati formatat ntfs acest HDD? Dati click dreapta pe iconita This PC-Manage-Disk Management-Format.Sau adresati-va la un service, e o chestie de 5 minute si 20 de lei. Quote Mai am o problema cu sunetul. Nu reusesc sa gasesc un driver compatibil pentru sunet. Driver Booster, scaneaza singur si gaseste ce drivere sunt necesare. https://karanpc.com/iobit-driver-booster-6-download/ Editat Mai 9, 2019 de Spitfire Link spre comentariu
radu90 Postat Mai 9, 2019 Autor Partajează Postat Mai 9, 2019 Daca vedeam hardul era bine,il formatam demult Problema e ca nu se vede nimic Nu apare deloc Link spre comentariu
modoran Postat Mai 9, 2019 Partajează Postat Mai 9, 2019 Lasa doar hardul ala de 1TB conectat, daca nu il vede nici asa este defect. Link spre comentariu
radu90 Postat Mai 10, 2019 Autor Partajează Postat Mai 10, 2019 E bun,e verificat separat Problema acuta este ca nu am sunet. Pot sa l las si fara al doilea hard Dar am nevoie de sunet Link spre comentariu
radu90 Postat Mai 11, 2019 Autor Partajează Postat Mai 11, 2019 Mai intampin o problema ,cum gasesc o aplicatie buna de instalat drivere,tot ce gasesc cere cod sau sa ai card de plata...? Link spre comentariu
radu90 Postat Mai 11, 2019 Autor Partajează Postat Mai 11, 2019 La sunet imi apare semnul difuzorului taiat, am pozat asta. Imi spune ca nu am driver instalat Link spre comentariu
modoran Postat Mai 11, 2019 Partajează Postat Mai 11, 2019 Da-0mi mie acces prin TeamViewer pe PM si o sa incerc sa-ti instalez eu driverul de sunet Link spre comentariu
K1nderu Postat Mai 11, 2019 Partajează Postat Mai 11, 2019 Poti instala lejer driverul din device maganer. Click dreapta pe driverul lipsa/Update driver software/Search automatically for updated driver software. In bios la hp se intra cu tasta esc si F10 daca nu ma insel. Link spre comentariu
radu90 Postat Mai 11, 2019 Autor Partajează Postat Mai 11, 2019 Imi spuneLa sunet imi apare semnul difuzorului taiat, am pozat asta. Imi spune ca nu am driver instalat Am facut asta dar imi spune ca sant instalate driverele Imi prind urechile in windows 10 E dificil Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 11, 2019 Partajează Postat Mai 11, 2019 Boxe ai conectat la PC? sunt unele la care daca nu pui mufa de la boxe atunci asa apare ca la tine Link spre comentariu
radu90 Postat Mai 11, 2019 Autor Partajează Postat Mai 11, 2019 Nu nu am pus Nu folosesc Are difuzoare in el Nu asta e problema Doar driverul Nu stiu cum de unde cu ce E dificil Pana acum am avut doar xp si 7 Windows 10 pare dificil Mai ales biosul Acolo chiar nu inteleg nimic Nu vad ordinea de botare nu vad nimic unde pot schimba asta Dar asta mai tarziu o voi rezolva Acum grav pentru mine e ca nu am sunet Sant mort Ce aplicatii bune sant pentru instalat drivere fara bani,chei de activare si altele ca intru in ceata Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Mai 11, 2019 Partajează Postat Mai 11, 2019 (editat) De ce nu instalati aplicatia de la HP assist?.. Citeste modelul si iti aduce exact drv necesare/update-uri necesare....va complicati cu alte aplicatii Ps.....interfata de afisare a biosului n-are nici o legatura cu tipul de SO....win10...7 etc Editat Mai 11, 2019 de Eusebiu Angelescu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum