yokoono Postat Mai 7, 2019 Partajează Postat Mai 7, 2019 55 minutes ago, poplex22 said: ledul de la stick e aprins, doar un firmware mai trebuie ?, pana fac rost de un programator Am zis nu ca-l rezolvi ci ca mai ai o sansa sa-l rezolvi. Daca nu vrea cu softul pus de Florinel nu-ti ramane decat sa cumperi un programator. Sper ca stii procedura folosita. Link spre comentariu
poplex22 Postat Mai 7, 2019 Autor Partajează Postat Mai 7, 2019 da, nici o schimbare , nu simte nimic cu stickul , nici nu incepe update-ul Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 7, 2019 Partajează Postat Mai 7, 2019 Trebuie scrise memoriile spi cu programatorul ca sa prinda viata 1 Link spre comentariu
yokoono Postat Mai 7, 2019 Partajează Postat Mai 7, 2019 31 minutes ago, poplex22 said: da, nici o schimbare , nu simte nimic cu stickul , nici nu incepe update-ul Macar sa nu zici ca nu ai incercat. Renunti la 2 pachete de tigari si cumperi un programator. Link spre comentariu
poplex22 Postat Mai 7, 2019 Autor Partajează Postat Mai 7, 2019 nu sunt fumator, am sa iau un ch341a, sper sa ma descurc , nu am clienti la nivelul unuia de calitate ! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 7, 2019 Partajează Postat Mai 7, 2019 Este bun si CH341A si un clestisor ca la acest sasiu merge scrise in circuit memoriile Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 8, 2019 Partajează Postat Mai 8, 2019 Acum 20 ore, Florinel TV a spus: Este bun si CH341A si un clestisor ca la acest sasiu merge scrise in circuit memoriile Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum