Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Finlux 22FHA-42CO cu 17MB82S probleme

Postări Recomandate

va salut, tv-ul din titlu nu face nimic !, nici led aprins nimic, toate tensiunile sunt bune , nu-s probleme legate de protectie sau lipsa vreo tensiune, am c-dat manual driverul de leduri si functoneaza, poate ma ajutati cu un firmware  pe stick usb pt. configuratia urmatoare :

ecran  215HVN 01.1 , placa 17MB82S , sursa  17IPS61-4 ,  model tv. Finlux 22FHA-42CO , stima

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• poplex22

7

• Florinel TV

4

• yokoono

3

• dan-a2

2

Acum 9 minute, poplex22 a spus:

din pacate nu am , tot zic sa-mi cumpar ceva mai ieftin dar n-am reusit inca , va multumesc oricum !

Nici macar un CH431 ?

Link spre comentariu
Vizitator

:95

Acum 25 minute, dan-a2 a spus:

Cei ala led asistenta pe panel ??:scarpin

va salut, tv-ul din titlu nu face nimic !, nici led aprins nimic, toate tensiunile sunt bune.Ledul de control este bine...?

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

va multumesc tuturor,  n-am mai intilnit ceva asemanator ca toate sa fie bune fara nici o semnalizare de eroare si totusi sa nu mearga

Link spre comentariu
Acum 24 minute, poplex22 a spus:

va multumesc tuturor,  n-am mai intilnit ceva asemanator ca toate sa fie bune fara nici o semnalizare de eroare si totusi sa nu mearga

zeci de tv-uri se manifesta asa

Link spre comentariu

Baga un stick cu led pe el in mufa usb. Ochii pe el. Daca ledul stickului clipeste macar o data inseamna ca ai 5v pe mufa usb si mai ai sanse sa-l rezolvi cu stickul. Daca nu 30 de lei ch341 si vreo 25 de lei un cleste pentru el.

Link spre comentariu
Acum 16 ore, yokoono a spus:

Baga un stick cu led pe el in mufa usb. Ochii pe el. Daca ledul stickului clipeste macar o data inseamna ca ai 5v pe mufa usb si mai ai sanse sa-l rezolvi cu stickul. Daca nu 30 de lei ch341 si vreo 25 de lei un cleste pentru el.

poti avea si mama lui 5v pe portul usb,daca nu comunica pe pin 2-3 data + si data - nu te ajuta cu nimic,sau

daca boot-ul din tv e corupt,si daca nu ma insel acel led de pe stick nu face nimic fara data - +

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări