Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Diferential mercedes posibil cu probleme

Sharky

Postări Recomandate

Vizitator viobio
Acum 6 ore, mac01 a spus:

Nu-ti lua blue response....au incepuit sa bage in compozitie plastic in amestec cu cauciucul...iar dupa trei ani apar crapaturi mari pe talon de toata frumusetea....si vorbesc de crapaturi mari de 20-30cm lungime. Si asta in conditiile in care anvelopa a fost pastrata pe timpul iernii in subsol la temperatura constanta.

Cele mai bune anvelope la ora actuala pentru vara sunt hankook  (cum a zis ratza) iar pentru iarna nokian-urile.

Si Riken sunt bune , eu am la cateva masini anvelope Riken , vară/iarnă .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

7

• mac01

3

• ratza

2

• franzm

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

apropos, pe opelu vechi am avut niste chinezarii care au mers vreo 6 ani, acu ca zici scria clar nylon pe ele, nici vorba sa apara crapaturi.

Atat doar ca erau niste jafuri in rest, lunecau usor in anumite conditii.

La michelinurile astea zgomotul e aproape inexistent si aderenta pare ok, pacat de bataie.

Ieri le-am reechilibrat, evident nu erau bine si de aia vibrau cum le-am montat.

Acu am scapat, dar ma tem ca iar se vor rearanja si iar vor incepe.

Cred ca prea multa atentie acord, cel mai bine e sa iei o guma, o echilibrezi initial, si mergi cu ea pana e la zero.

De banii de gume scumpe, echilibrari si timpul pierdut mai bine schimbi suspensia mai des, si esti mai castigat. :))))

2 Pivoti si 2 amortizoare nu-s o avere.

Virbatia oricum e intre 125-130, mergi inafara intervalului respectiv si gata.

La alegere in general mai uit pe tire reviews si acolo ai linkuri catre teste facute de tot felul de organizatii. Ce gasesc ca e naspa rau il tai de pe lista.

Dar asta cu dunlop care crapa nu stiam, asta e.

Editat de Sharky
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări