Vizitator viobio Postat Septembrie 4, 2019 Partajează Postat Septembrie 4, 2019 Acum 6 ore, mac01 a spus: Nu-ti lua blue response....au incepuit sa bage in compozitie plastic in amestec cu cauciucul...iar dupa trei ani apar crapaturi mari pe talon de toata frumusetea....si vorbesc de crapaturi mari de 20-30cm lungime. Si asta in conditiile in care anvelopa a fost pastrata pe timpul iernii in subsol la temperatura constanta. Cele mai bune anvelope la ora actuala pentru vara sunt hankook (cum a zis ratza) iar pentru iarna nokian-urile. Si Riken sunt bune , eu am la cateva masini anvelope Riken , vară/iarnă . Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 4, 2019 Partajează Postat Septembrie 4, 2019 (editat) Pentru iarnă , comandate azi la Auto Soft , pentru Kia Sportage . Editat Septembrie 4, 2019 de viobio Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 5, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2019 (editat) apropos, pe opelu vechi am avut niste chinezarii care au mers vreo 6 ani, acu ca zici scria clar nylon pe ele, nici vorba sa apara crapaturi. Atat doar ca erau niste jafuri in rest, lunecau usor in anumite conditii. La michelinurile astea zgomotul e aproape inexistent si aderenta pare ok, pacat de bataie. Ieri le-am reechilibrat, evident nu erau bine si de aia vibrau cum le-am montat. Acu am scapat, dar ma tem ca iar se vor rearanja si iar vor incepe. Cred ca prea multa atentie acord, cel mai bine e sa iei o guma, o echilibrezi initial, si mergi cu ea pana e la zero. De banii de gume scumpe, echilibrari si timpul pierdut mai bine schimbi suspensia mai des, si esti mai castigat. :)))) 2 Pivoti si 2 amortizoare nu-s o avere. Virbatia oricum e intre 125-130, mergi inafara intervalului respectiv si gata. La alegere in general mai uit pe tire reviews si acolo ai linkuri catre teste facute de tot felul de organizatii. Ce gasesc ca e naspa rau il tai de pe lista. Dar asta cu dunlop care crapa nu stiam, asta e. Editat Septembrie 5, 2019 de Sharky Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum