ssb Postat Mai 5, 2019 Partajează Postat Mai 5, 2019 (editat) Buna ziua, Trebuie schimbat talonul, deoarece s-a schimbat numele proprietarului (prin casatorie - later edit) si domiciliul. Stie cineva cum se procedeaza? Multumesc. Editat Mai 5, 2019 de ssb Link spre comentariu
informer Postat Mai 5, 2019 Partajează Postat Mai 5, 2019 Cred ca nu doar talonul, trebuie completat si pe cartea de identitate a vehiculului... cel putin la mine asa a fost cand mi-am schimbat adresa. Din pacate nu stiu sa spun exact cum se face asta "manual" pt. ca am apelat la o firma de "intermedieri auto" si ei au facut tot. Eu doar am primit inapoi cartea completata si ulterior talonul nou prin posta. 1 Link spre comentariu
dan-a2 Postat Mai 5, 2019 Partajează Postat Mai 5, 2019 Daca s-a schimbat proprietarul trebuie intai o vizita la RAR ptr identificare si completare carte de identitate , cel putin la mine asa a fost !1 1 Link spre comentariu
adydep Postat Mai 5, 2019 Partajează Postat Mai 5, 2019 Nu mai trebuie mers la RAR pentru identificare.Din vara anului 2016 s-a scos aceasta masura. 1 Link spre comentariu
ssb Postat Mai 5, 2019 Autor Partajează Postat Mai 5, 2019 3 minutes ago, dan-a2 said: Daca s-a schimbat proprietarul trebuie intai o vizita la RAR ptr identificare si completare carte de identitate , cel putin la mine asa a fost !1 Proprietarul nu s-a schimbat, doar numele prin casatorie. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Mai 5, 2019 Partajează Postat Mai 5, 2019 (editat) Mai multe informatii aici >> http://www.spcrpcivcluj.ro/inmatriculari/certificate-de-inmatriculare/se-modifica-date-despre-proprietar-nume-domiciliul-etc Este de la serviciul Cluj dar asa e peste tot !! Editat Mai 5, 2019 de dan-a2 1 Link spre comentariu
ssb Postat Mai 5, 2019 Autor Partajează Postat Mai 5, 2019 6 minutes ago, dan-a2 said: Mai multe informatii aici >> http://www.spcrpcivcluj.ro/inmatriculari/certificate-de-inmatriculare/se-modifica-date-despre-proprietar-nume-domiciliul-etc Este de la serviciul Cluj dar asa e peste tot !! Deci pana sa ajungi in Pipera, mai ai de facut si alte drumuri in prealabil. Link spre comentariu
-Atlas- Postat Mai 5, 2019 Partajează Postat Mai 5, 2019 Acum 45 minute, ssb a spus: Proprietarul nu s-a schimbat, doar numele prin casatorie. Buna Sotia nu si-a schimbat permisul de conducere dupa casatorie,decat in momentul in care a expirat. In cazul unui control prezenta doar permisul de conducere,buletinul era "uitat" acasa,iar masina era pe numele "concubinului".Nu a avut niciodata probleme. Cu talonul e altceva,el nu expira si va trebui schimbat.Poate s-a schimbat si domiciliul proprietarei cu ocazia casatoriei. Spor tuturor. Alex Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum