Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum schimb talonul?

ssb

Postări Recomandate

Buna ziua,

Trebuie schimbat talonul, deoarece s-a schimbat numele proprietarului (prin casatorie - later edit) si domiciliul.

Stie cineva cum se procedeaza? 

Multumesc.

Editat de ssb
Link spre comentariu

Cred ca nu doar talonul, trebuie completat si pe cartea de identitate a vehiculului... cel putin la mine asa a fost cand mi-am schimbat adresa.

Din pacate nu stiu sa spun exact cum se face asta "manual" pt. ca am apelat la o firma de "intermedieri auto" si ei au facut tot.

Eu doar am primit inapoi cartea completata si ulterior talonul nou prin posta.

Link spre comentariu

Daca s-a schimbat proprietarul trebuie intai  o vizita la RAR  ptr  identificare si completare carte de identitate , cel putin la mine asa a fost !1

Link spre comentariu
3 minutes ago, dan-a2 said:

Daca s-a schimbat proprietarul trebuie intai  o vizita la RAR  ptr  identificare si completare carte de identitate , cel putin la mine asa a fost !1

Proprietarul nu s-a schimbat, doar numele prin casatorie.

Link spre comentariu
Acum 45 minute, ssb a spus:

Proprietarul nu s-a schimbat, doar numele prin casatorie.

Buna

Sotia nu si-a schimbat permisul de conducere dupa casatorie,decat in momentul in care a expirat.

In cazul unui control prezenta doar permisul de conducere,buletinul era "uitat" acasa,iar masina era

pe numele "concubinului".Nu a avut niciodata probleme.

Cu talonul e altceva,el nu expira si va trebui schimbat.Poate s-a schimbat si domiciliul proprietarei cu

ocazia casatoriei.

Spor tuturor.

Alex

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări