Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Samsung UE40F5500

Postări Recomandate

Doresc informatii despre baretele led deoarece am doua randuri de sus stinse,eventual codul baretelor led si daca are cineva aceste barete led?Va multumesc.

Link spre comentariu

Barete se gasesc greu dar ledurii se gasesc si trebuie schimbate toate ledurile , daca vrei poti trimite baretele la mine si voi schimba toate ledurile sa nu fie problema pe viitor , dar trebuie schimbate toate ledurile de pe toate baretele chiar pe acele functionale

Link spre comentariu
53 minutes ago, MIKI33 said:

Doresc informatii despre baretele led deoarece am doua randuri de sus stinse,eventual codul baretelor led si daca are cineva aceste barete led?Va multumesc.

Gasesti aici:

On 4/27/2019 at 11:41 AM, validae said:

Se vând plăcile de alimentare, logică și T-Con de la un televizor Samsung model UE40J5100AW cumpărat în 2018 și care a căzut în ecran.Data producției este vizibilă și pe baretele cu leduri.Se dau și baretele de leduri, precum și joystick-ul de setări manuale.Preț fix al pachetului 300 Lei, detalii prin MP. Transportul este plătit de cumpărător, asigur ambalare antișoc corespunzătoare. Cei interesați pot cere fotografii suplimentare la înaltă rezoluție pe etichete, dacă nu se văd detalii suficiente din prezentele fotografii, care au fost făcute în condiții de iluminare cam precare..

KyJWVGR.jpg

xiwtm7F.jpg

JfihnWo.jpg

sYs8lB4.jpg

Gk57STU.jpg

Link spre comentariu

Dacă dorești, pot să-ți dau doar barete cu leduri.Am specificat acolo un preț total, dacă cineva ia toate componentele, dar pot da și anumit modul separat....

Avantajul acestor barete e că nu au apucat decât vreo două luni să funcționeze, televizorul a căzut la scurt timp de la cumpărare.

Editat de validae
Link spre comentariu
Acum 2 ore, MIKI33 a spus:

Multumesc ,eu doream codul baretelor led la UE40F5500

televizorul tau are 14 benzi pe 7 randuri

7 benzi SAMSUNG 2013SVS40F L 8 REV1.9 130212

7 benzi SAMSUNG 2013SVS40F R 5 REV1.9 130212

echivalente cu

LUMENS D2GE-400SCB-R3[12,12,28]

LUMENS D2GE-400SCA-R3[12,12,28]

si nu au absolut nicio legatura cu benzile din pozele de mai sus

noi sunt scumpe , se ard frecvent si sunt foarte cautate

eu am doar recuperate

chinezesti pe ali :

https://www.aliexpress.com/item/LED-Backlight-strip-For-SamSung-40-TV-UE40F5500-UE40F6300-2013SVS40F-CY-HF400BGLV1H-UE40F6330-CY-HF400CSLV1-cy/32974856281.html

Editat de Tavi
Link spre comentariu

Da am pus și de 32 și de 40 la Samsung seria F. Și de LG atât de 3v cât și cele de 6v. Tot din China sunt, credeți că alea de pe AliExpress nu-s tot la fel?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări