catalin004 Postat Mai 6, 2019 Autor Partajează Postat Mai 6, 2019 (editat) Am facut lipiturile reci insa face la fel...o sa relipesc si procesorul...Se poate inlocui jungla cu TDA8362? pe placa este 8361 Editat Mai 6, 2019 de catalin004 Link spre comentariu
cojocariu mihai Postat Mai 6, 2019 Partajează Postat Mai 6, 2019 da se poate inlocui 8361 este doar PAL dar jungla ori functiuoneaza ori nu . Sa fie alimentata corect cu 8 v si pe langa quart mai erau niste conzi smd spre masa care faceau probleme . Asta am intalnit la procesor , iam dat jos si a mers fara ei . La 8362 E fata de 8362 B difera o rezistenta pe la cuart , am notat acasa ca mam lovit acum sunt la munca ! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 6, 2019 Partajează Postat Mai 6, 2019 Verifica alimentarea junglei daca are 8v si pune osciloscopul pe iesirile R,G,B si vezi daca scoate semnal si imediat te dumeresti daca este buna jungla sau defecta Link spre comentariu
catalin004 Postat Mai 8, 2019 Autor Partajează Postat Mai 8, 2019 Verificarile elementare le-am facut....ma refer tensiuni, semnale...jungla pare buna...oricum nu se poate inclocui cu 8362...mai ales la ultimul pin chiar unde daca ating cu degetul apare imagine....nu este nici din lipituri...mai caut prin el cand am timp.... o sa incerc si fara conzii de pe langa quartz Link spre comentariu
catalin004 Postat Iunie 7, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2019 tub uzat...l-am schimbat si nu mai sunt probleme....multumiri tuturor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum