FLORIN IORDACHE Postat Mai 3, 2019 Partajează Postat Mai 3, 2019 (editat) Am si eu acest laptop : Hp model : 15-r208nq cu urmatoarea problema.... Eu am zis ca ori este de la display, t-con sau chipset video,dar deocamdata nu sunt sigur... Asa ca v-am pus doua poze cu defectul laptop-ului,va spun ca in bios nu prea se cunoaste asa de tare...se vede doar o linie mova in partea de sus a display-ului...dar daca ii cere mai multe resulse de la laptop se schimba...face mai multe liniute..pe display, plus ca e pe un fond mov display-ul . Astept raspunsurile dvs ! Editat Mai 3, 2019 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 3, 2019 Partajează Postat Mai 3, 2019 Incearca sa misti din cablu care vine de la MB. la display si vezi daca se modifica ceva , asta de la MB. pina la mufa de la display Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 3, 2019 Autor Partajează Postat Mai 3, 2019 (editat) Acum 7 minute, Florinel TV a spus: Incearca sa misti din cablu care vine de la MB. la display si vezi daca se modifica ceva , asta de la MB. pina la mufa de la display Daa, si la acest cablu ma gandeam ca poate fi cu mici prob.... Editat Mai 3, 2019 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 3, 2019 Partajează Postat Mai 3, 2019 Bun daca nu face nici o modificare pe imagine cum am spus mai sus atunci display cu probleme Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 3, 2019 Autor Partajează Postat Mai 3, 2019 Chiar acum, Florinel TV a spus: Bun daca nu face nici o modificare pe imagine cum am spus mai sus atunci display cu probleme Ok,o sa verific...Deci sa inteleg ca de la chipset nu poate face asta..? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 3, 2019 Autor Partajează Postat Mai 3, 2019 (editat) Am uitat ca sa va mai spun inca ceva,am incercat sa-l conectez si pe tv-ul meu prin mufa hdmi...dar nu misca nimic,adica nu se conecteaza la tv-u. Apas pe tasta F4 de la tastatura laptop-ului,imi apare sa-i schimb sursa,adica sa-l conectez ori pe monitor/ tv-u, ori pe display-ul lui....si cand ii dau sa se conecteze pe monitor/ tv-u nu face absolut nimic. O seara minunata va doresc ! Editat Mai 3, 2019 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 3, 2019 Partajează Postat Mai 3, 2019 (editat) Acum 23 minute, FLORIN IORDACHE a spus: Ok,o sa verific...Deci sa inteleg ca de la chipset nu poate face asta..? De la chipset nici vorba la asa defect sa nu te astepti , de la chipset ba nu merge sau nu vede rami sau nu mai merge deloc sau nu vede nustiu ce componenta din laptop asta cind sunt bilele crapate de sub el , dar dungi nu are cum sa faca din chipset , o varianta ar fi chipul video mai face probleme cind sunt bile crapate , dar dupa ce am vazut pozele nu este cipul video cu probleme ci panglica dintre MB.si display ori display cu probleme , desfa display-ul ai apasa cum am spus mai sus , sau apasa pe cof-ul dintre T-con si sticla display in zona unde se produc dungile si atunci gasesti imediat defectul de unde provine Acum 2 minute, FLORIN IORDACHE a spus: Am uitat ca sa va mai spun inca ceva,am incercat sa-l conectez si pe tv-ul meu prim mufa hdmi...dar nu misca nimic,adica nu se conecteaza la tv-u. Apas pe tasta F4 de la laptop,imi apare sa-i schimb sursa,adica sa-l conectez ori pe monitor/ tv-u, ori pe display-ul lui.... Incearca prin VGA , dar la monitor extern imaginea va fi ok , plus ca chipul video are iesire separata fata de display-ul lui intern , deci daca merge bine pe display-ul lui si merge prost pe monitor sau invers atunci este ffoarte posibil sa fie cipul video cu probleme , ca dupa cum am spus intre iesirea video la monitor extern si la display-ul lui sunt iesirii din cip video separate Editat Mai 3, 2019 de Florinel TV Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 3, 2019 Autor Partajează Postat Mai 3, 2019 O sa va fac maine si un video cu telefonul....o sa-l urc undeva videoclipul, iar apoi o sa va dau site-ul unde gasit videoclipul ! Va multumesc pentru ajutorul oferit ! Acum 7 minute, Florinel TV a spus: Incearca prin VGA Da,o sa incerc cand o sa aiba mufa vga, dar deocamdata nu are,are doar mufa hdmi, asa cum v-am mai spus mai sus... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 3, 2019 Partajează Postat Mai 3, 2019 Nu le cunosc pe derost pe toate Laptopurii , si mufa HDMI este iesire video? sau are alta treaba Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 3, 2019 Autor Partajează Postat Mai 3, 2019 (editat) Uitati asa arata laptop-ul ! Acum 9 minute, Florinel TV a spus: Nu le cunosc pe derost pe toate Laptopurii , si mufa HDMI este iesire video? sau are alta treaba Ba da este tot iesire video si aceasta mufa hdmi, dar daca nu misca absolut nimic prin ea, ce sa-i fac euuu ! Daia m-am gandit ca poate fi si din chipset video problema,dar acum vom vedea, adica cum e si vb....aceia,vom trai si vom vedea. Editat Mai 3, 2019 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 3, 2019 Partajează Postat Mai 3, 2019 Acum 5 minute, FLORIN IORDACHE a spus: Uitati asa arata laptop-ul ! Ba da este tot iesire video si aceasta mufa hdmi, dar daca nu misca absolut nimic prin ea, ce sa-i fac euuu ! Daia m-am bandit ca poate fi si din chipset video problema,dar acum vom vedea, adica cum e si vb....aceia,vom trai si vom vedea. Deci chipsetul este chipset el este legatura dintre procesor si toate componentele de pe MB. , si cipul (integratul) video este integratul video si nu este chipset video , deci chipsetul este chipset si integratul (cipul) video este integratul video si este separat Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 3, 2019 Autor Partajează Postat Mai 3, 2019 Acum 5 minute, Florinel TV a spus: Deci chipsetul este chipset el este legatura dintre procesor si toate componentele de pe MB. , si cipul (integratul) video este integratul video si nu este chipset video , deci chipsetul este chipset si integratul (cipul) video este integratul video si este separat Ok,am inteles ! Sa traim mult si daca se poate si bine ar fi si mai super.... ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 4, 2019 Autor Partajează Postat Mai 4, 2019 (editat) Am mai revenit cu niste poze la acest laptop : Hp model : 15-r208nq ! Editat Mai 4, 2019 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 4, 2019 Partajează Postat Mai 4, 2019 Probabil daca mai pui 10-15 poze defectul se sperie și dispare. E bine că ai ținut cont de sfaturile lui @Florinel TV și ai verificat cablul și mufele intre MB și T-CON. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum