Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vopsea auto ,spray

dan-a2

Postări Recomandate

Acum 25 minute, merck a spus:

Cateva informatii folositoare (se vede specificata temperatura obiectului de vopsit):

Da, nu astea-s importante. Ai văzut prețul la un kit din asta, pe original? Se duce la 300 lei, 250ml. Deci pe 1l de vopsea și lac, dai 1200 lei. Pt o caroserie îți trebuie cca 3l numai vopsea. Fa o socoată și vezi  cât costă. Oricât de larg la punga ai fi, parca nici de furat dacă aș fi avut banii, nu m-aș fi îndurat. 

Link spre comentariu
Acum 54 minute, doru3160 a spus:

La un service îmi e și rușine sa zic ce preț au zis pt amărâta aia de broască. 

Ai FORD FIESTA V (JH_, JD_) 1.6 TDCi diesel 90 cai? 

Daca da .... nasol! Costa broasca ta mai mult decat una originala VW! Ce scula mea au pus astia de la Ford in broasca aia???😬

https://www.ebay.de/itm/174156723886

Aftermarket:

https://www.epiesa.ro/incuietoare-exterior-ford-fiesta-v-jh_-jd_-1-6-tdci-diesel-90-cai/18329/subcat-100687/

Editat de merck
Link spre comentariu

Nu e 1,6 e 1,4 dar nu cred că asta contează. Caroseria e la fel la ambele motorizări. Mi se rupe cât e pe original, nou. Trebuie să fii nebun să dai o gălăgie de bani pe panarama aia. Asta și dacă o las descuiata nu o fura nimeni... 😀

Undeva e o fractura de logica. Am dat 450 lei pe demaror nou acum câțiva ani, și se găsesc unii să creadă că vor incasa pe o amărâtă de broasca peste 300 euroi? Pai ii fac o perversa de românia și pun un actuator de Renault, care e 40 lei. Îl leg la tija de acționare manuala, și am rezolvat-o. 

Link spre comentariu
Acum 30 minute, doru3160 a spus:

Da, nu Astea-s importante. 

Pe pagina precedenta ai spus ca vrei sa o vopsesti acum nu la vara, daca pe un spray de calitate spune ca temperatura obiectului de vopsit trebuie sa fie intre 20-25 de grade iti va fi mai usor sa accepti ca nu o poti vopsi acum. Daca te-ai fi precipitat sa o vopsesti acum erau mari sanse sa iasa nasol. 

Link spre comentariu

Când am văzut prețul la un kit pe original, mi-a trecut precipitația. 🙂

Inițial optasem pt soluția    ,,service,, soluția home made fiind varianta B. Dacă va fi sa fie, va fi la vară, în luna în care în cuptor va fi răcoare. 

Link spre comentariu

Eu am scris mai sus: ce scula mea contine broasca aia de costa asa mult? 

VW nu-i ieftin si uite:

https://www.epiesa.ro/cautare-piesa/?find=1P1837015

1235 lei OEM si METZGER la 300 de lei sau FEBI BILSTEIN la 272 de lei, adica preturi corect.

Cand am vazut la Ford aftermarket 1739 lei am zis ca o fi o greseala (ca asa gandeste fiecare) si am cautat repede pe ebay si pe ebay noua originala costa 364 de euro, deci broastele astea clar au preturi foarte mari, dar sunt convins ca n-au tehnologie de banii astia in ele. 

Editat de merck
Link spre comentariu

Sunt actuatoare aftermarket, pt cazane care nu au fost dotate cu centralizata. Ii adaptez unul din ăla și am terminat bâlciul. Și să stea ei pana le plătesc eu 300 euro pe panarama aia. Stai numai să dea căldura, să pot lucra afară. 

Cât despre vopsea, cred că voi opta pt vopsea preparata după cod, dar o iau vrac, nu la spray, și lac separat, compatibil cu vopseaua. Duzele ce le folosesc ăștia la tuburile lor împrăștie vopseaua, nu o pulverizeaza. Adică pe lângă particule fine, ies și stropi, și asta nu ai cum controla. Înainte de 90 foloseam sufleta, o scula făcută din doua tuburi de antena telescopica și ieșea de 1000 ori mai bine decât cu tuburile astea spray. Redescoperim apa caldă. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări