Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vopsea auto ,spray

dan-a2

Postări Recomandate

Va salut , am nevoie  de un spray de vopsea auto preparata  dupa codul masinii  !

Stie cineva vreun magazin (laborator ) in Ploiesti  ? ; era unul pe str.Romana mai demult dar  nu mai exista ..

Editat de dan-a2
Link spre comentariu

Buna

Daca masina a stat in mult soare nu mai faci nimic.

Vor fi diferente intre vopseaua veche si cea noua.

In Cluj-Napoca este o firma pe langa fostul Real,(nu stiu cum se 

numeste acum),care "cere" o mostra de culoare(ori masina ori ceva luat de

pe masina) si fac treaba buna.Am incercat acelasi lucru la o firma din 

Dej,dar nu au nimerit "culoarea".

Spor

Alex

Link spre comentariu

Pai as vrea o nuanta apropiata de culoarea masinii (blue oceanic ) , am ceva urme lasate de altii in parcare plus una de vreo 10cm patrati pe bara fata  lasata de un ,,grabit'' la peco !!

Oricum e o solutie provizorie sa trec itp -ul  !1

Link spre comentariu

Am avut un accident in parcare la Ded...an, cind un prostalau, a deschis portierea exact cind parcam, Mi-a spart farul din stinga si mi-a indoit capota. L-am pus sa-mi cumpere farul, sa-mi plateasca indreptarea capotei si vopsirea ei. Tinichigiul mi-a indreptat capota atit cit  putut si apoi mi-a vopsit-o. Ma sfatuit sa merg la un magazin de vopsele auto si sa-i cer vinzatorului  sa-mi prepare vopseaua dupa codul aflat pe stilpul din stinga masinii.  Omul de la magazin, meserias adevarat,mi-a preparat vopseaua la perfectie. Am dus-o la vopsitor,care mi-a vopsit-o. Foarte greu se observa ca,capota este vopsita.

Ce m-a lasat cu gura cascata,a fost atunci cind meseriasul a preparat vopseaua.

Colegu' dan-a2! Du-te la un magazin de vopsele auto si cere-le sa-ti prepare vopseaua dupa cod. Daca sint meseriasi  iti vor prepara vopseaua exact ca si cea originala.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu
Acum 20 minute, morocanosul a spus:
Acum 20 minute, morocanosul a spus:

...............'':freaza: ! Ma intreb...''cat...chit(auto) '' a aplicat ? merge..) ...........................................

Cam vreo 10Kg:da De mers, merge, dar un pic mai greu, cu cele 10kg de chit adaugate!:85

Link spre comentariu

Parerea mea(doar a mea) este sa mai slabesti tu...vreo 10 Kg...astfel nu se modifica ...parametrii!:scarpin Sau...ai de ales..ori faci o cura de slabire(10 Kg),ori dai jos ..chitul(10 Kg)..?? :qetrweCe varianta este OK pt. tine?? Doar nu cred ca vrei sa fii depasit de un...TRABANT..! :ras::57

Link spre comentariu

Sunt multe magazine care fac culoarea dupa mostra si asta este varianta preferabila. Am avut si eu o bara care a fost lipita cu fibra si am dat eu fibra jos si am refacut totul profesional, am dus-o la vopsitor si mi-a cerut o bucata cu vopsea, i-am dus o bucata de fibra pe care am dat-o jos si avea un petic de vopsea cat o cutie de chibrit. Mi-a facut-o perfecta, nu se vede diferenta decat daca sti ca a fost vopsita separat si te uiti atent.

Este preferabil sa faci vopseaua dupa mostra (doar se uita cu un aparat la tabla masinii) pentru ca vopseaua s-a decolorat intre timp, si-a schimbat nuanta, nu mai e ca noua, si in felul asta noua vopsea o sa fie ca ce ai pe masina, nu ca ce a avut in fabrica sa se vada diferenta.

De asemenea la magazinele astea unde iti prepara vopseaua au si aparat de imbuteliat la spray, deci pot sa ti-o bage in spray pentru tine daca nu vrei sa o duci la vopsitor.

Editat de dany_cta
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Folosiți și lac obligatoriu după vopsire, de preferat tot de la același producător, după ce ați terminat dați și cu putina pasta de polishat, și dacă ați procedat corect nu se va vedea diferența....... Apropo de preparat, niciodată sa nu mergeți cu codul mașinii pentru ca, mai ales în cazul mașinilor mai vechi, vopseaua își schimba strălucirea cu timpul și dacă magazinul va face vopsea după cod, o sa se vadă diferența..... Adevărații profesioniști au un aparat cu o lumina puternica, nu știu cum ii zice, îl pun direct pe mașină și vad exact cum trebuie sa fie culoarea, de asta e bine sa mergeti cu ceva demontat de pe mașină, mulți se duc cu capacul rezervorului sau chiar cu mașina la magazin. 

Editat de david321
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări