Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa SMPS-CC arsa

Postări Recomandate

Munca nu e prea multa,o verificare pe zi si la cateva zile schimbat lichidul cu alta varianta.

Mai greu e cu procurarea respectivelor lichide daca nu le ai in atelier.

Dar poate gasesti solutia pentru rasina,care poate se potriveste pentru mai multe sau doar pentru un tip de rasina.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dxxx

5

• gabyh

4

• Marian

3

• sesebe

2

Top autori în acest subiect

Tot la ideea mea  revin cel mai simplu cu o freza pe un biax si  curatare mecanica ...daca ai indemanare in max 30 min 1 ora ai facut curat in zona in care te intereseaza indiferent cat de tare e materialul/rasina....

Editat de gabyh
Link spre comentariu

Voi nu tineti seama ca eu stau la bloc... deci nu prea sunt ahtiat dupa mizerie in casa, si nici nu am timp excesiv.

Deoacamdata am pus-o de-o parte, poate ma apuca candva patriotismul.

Link spre comentariu

@Dxxx chiar daca nu stăteai la bloc si aveai nișă industriala cu extracția prafului tot nu puteai îndepărta rășină aia neagră fara sa zbori traseele subțiri și SMD-urile.

Sa zicem că găsești o substanță chimică ce topește "betonul" ăla negru dar o sa mai rămână ceva din scrisul componentelor? Email trafo? Cauciucul de sub electrolitici? ...

Editat de Stefan.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări