gabiz_ro Postat Mai 5, 2019 Partajează Postat Mai 5, 2019 Munca nu e prea multa,o verificare pe zi si la cateva zile schimbat lichidul cu alta varianta. Mai greu e cu procurarea respectivelor lichide daca nu le ai in atelier. Dar poate gasesti solutia pentru rasina,care poate se potriveste pentru mai multe sau doar pentru un tip de rasina. Link spre comentariu
gabyh Postat Mai 11, 2019 Partajează Postat Mai 11, 2019 (editat) Tot la ideea mea revin cel mai simplu cu o freza pe un biax si curatare mecanica ...daca ai indemanare in max 30 min 1 ora ai facut curat in zona in care te intereseaza indiferent cat de tare e materialul/rasina.... Editat Mai 11, 2019 de gabyh Link spre comentariu
Dxxx Postat Mai 11, 2019 Autor Partajează Postat Mai 11, 2019 Voi nu tineti seama ca eu stau la bloc... deci nu prea sunt ahtiat dupa mizerie in casa, si nici nu am timp excesiv. Deoacamdata am pus-o de-o parte, poate ma apuca candva patriotismul. Link spre comentariu
gabyh Postat Mai 11, 2019 Partajează Postat Mai 11, 2019 Pacat ca inca nu am reusit sa-mi iau un biax cu toate componentele cu toate ca de mult am in plan asta ...altfel iti faceam o propunere Link spre comentariu
Marian Postat Mai 11, 2019 Partajează Postat Mai 11, 2019 @gabyh ai facut o propunere, ai argumentat-o, ti-a fost refuzata, mergi mai departe! Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 12, 2019 Partajează Postat Mai 12, 2019 (editat) @Dxxx chiar daca nu stăteai la bloc si aveai nișă industriala cu extracția prafului tot nu puteai îndepărta rășină aia neagră fara sa zbori traseele subțiri și SMD-urile. Sa zicem că găsești o substanță chimică ce topește "betonul" ăla negru dar o sa mai rămână ceva din scrisul componentelor? Email trafo? Cauciucul de sub electrolitici? ... Editat Mai 12, 2019 de Stefan. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum