NICA Postat Mai 2, 2019 Partajează Postat Mai 2, 2019 Va salut. Are cineva o schiță cu dispunerea rezistentelor pe regleta acestui aparat ? Multumesc. Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 2, 2019 Partajează Postat Mai 2, 2019 Nu-mi apartine, nu e munca mea, dar poate e de folos. Link spre comentariu
alcon Postat Mai 2, 2019 Partajează Postat Mai 2, 2019 18 minutes ago, doru3160 said: Nu-mi apartine, nu e munca mea, dar poate e de folos. Ce valori au acele rezistente de culoare rosie, sunt sigur ca nu se mai produc ? Link spre comentariu
validae Postat Mai 2, 2019 Partajează Postat Mai 2, 2019 https://viorelpaduraru.wordpress.com/2013/09/22/mavo-35-schema/ Link spre comentariu
NICA Postat Mai 2, 2019 Autor Partajează Postat Mai 2, 2019 1 hour ago, alcon said: Ce valori au acele rezistente de culoare rosie, sunt sigur ca nu se mai produc ? rezistentele rosii sunt chinezesti si s-au folosit pana prin 1985. posibil unele valori sa mai fi ramas prin magazii si au mai fost folosite o vreme. dupa ce s-au terminat au fost folosite rezistente rusesti ,cehoslovace est-germane (toate foarte bune si tolerante mici ) impreuna cu rpm Curtea de Arges. cele chinezesti erau foarte bune si nici nu trebuiau selectate pe punte deoarece erau cu tolerante superioare nevoilor. Doru si Validae va multumesc pentru documentatie. Spre rusinea mea eu nu o aveam cu toate ca am lucrat in AEM Timisoara cativa ani. Dar atunci ma interesau alte chestii si nu aparatele de masura. 1 Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 2, 2019 Partajează Postat Mai 2, 2019 Acum 3 ore, alcon a spus: Ce valori au acele rezistente de culoare rosie, sunt sigur ca nu se mai produc ? Odata botezate, e usor de vazut pe schema valoarea fiecareia. Schema se gaseste usor. Cu amplasarea e mai greu, n-a fost data nicaieri. Poza asta e tot de pe forum de la un coleg care s-a invrednicit sa le boteze pe fiecare in parte. Eu n-am simtit nevoia sa le identific, si mi-au trecut prin mana ceva exemplare, pt ca m-am descurcat numai cu schema, dar am salvat acea poza doar asa, in caz de. Daca e facuta corect numerotarea, a trebuit ceva timp de pierdut pt finalizare. Link spre comentariu
elctropan Postat Mai 3, 2019 Partajează Postat Mai 3, 2019 20 hours ago, doru3160 said: Odata botezate, e usor de vazut pe schema valoarea fiecareia. Schema se gaseste usor. Cu amplasarea e mai greu, n-a fost data nicaieri. Poza asta e tot de pe forum de la un coleg care s-a invrednicit sa le boteze pe fiecare in parte. Eu n-am simtit nevoia sa le identific, si mi-au trecut prin mana ceva exemplare, pt ca m-am descurcat numai cu schema, dar am salvat acea poza doar asa, in caz de. Daca e facuta corect numerotarea, a trebuit ceva timp de pierdut pt finalizare. Mulţumesc pentru aprecierile muncii...... Link spre comentariu
NICA Postat Mai 4, 2019 Autor Partajează Postat Mai 4, 2019 17 hours ago, elctropan said: Mulţumesc pentru aprecierile muncii...... Dacă dvs ati facut acest lucru va multumesc si eu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum