surubarila Postat Mai 1, 2019 Partajează Postat Mai 1, 2019 Sanatate permanenta ! Am nevoie urgent de integrat iar prin RO nu-l gasesc.Rusul din link-ul de mai jos zice ca ar merge inlocuit cu LD7535 (pe care-l am).Principalii parametrii din foile de catalog ale celor doua sunt foarte asemenatori.Va rog o parere si de la domniile voastre , multam ! http://vlab.su/viewtopic.php?f=46&t=32483 Link spre comentariu
cornel1962 Postat Mai 2, 2019 Partajează Postat Mai 2, 2019 ...daca sunt compatibile pin la pin, eu am inlocuit de multle ori cu ld7535....., saptamana trecuta am gasit intr-o sursa (incarcator acumulator boxa portabila) un controler marcat asemanator, l-am identificat dupa pini si l-am inlocuit cu ld7535. A functionat perfect ! Este capsula cu 6 pini ? Link spre comentariu
cornel1962 Postat Mai 2, 2019 Partajează Postat Mai 2, 2019 este o schema mai lizibila aici : https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3195815.html Link spre comentariu
surubarila Postat Mai 2, 2019 Autor Partajează Postat Mai 2, 2019 Multumesc pt. raspuns ! E capsula cu 6 pini.Rusul mai spune ceva : LD 7535 are intern la iesirea GATE pt. mosfet o reziztenta la masa , aceasta lipseste la LN3C63.Pe placa la care lucrez rez. e montata extern intre GATE si GND. La inlocuirea pe care ai facut-o ai scos rez de pe PCB , cum recomanda rusul ? Mi-ai dat o idee : prin incarcatoare de telefon s-ar putea sa gasesc originalul....Mersi ! Link spre comentariu
modoran Postat Mai 2, 2019 Partajează Postat Mai 2, 2019 Daca-i o rezistenta de vreo 10K externa poti sa o lasi montata si pe aia fara probleme, nu incurca cu nimic. Link spre comentariu
surubarila Postat Mai 2, 2019 Autor Partajează Postat Mai 2, 2019 Da , 10K are , o s-o las acolo.Multumesc ! Link spre comentariu
surubarila Postat Mai 3, 2019 Autor Partajează Postat Mai 3, 2019 Am pus LD-ul , totul e bine.Multumesc tuturor pt. ajutor ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum