Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Avem si noi tornade ...

Postări Recomandate

Acum 1 minut, nomikos a spus:

Cele cu crampoane metalice au disparut de unde?

De pe piața. Cel puțin așa cred, pentru că n-am mai văzut pe masini de când eram mic. Se "aud" clar când rulează masina, au un zgomot specific.

Sincer, mi-aș lua o pereche cu jenți cu tot, să le pun pe spate in caz de polei. 

Link spre comentariu

E OK cu lanturi, am folsit la noroaie si coclauri, dar trebuie lanturi, alea din statiile de alimentare is cam aiurea, faca sare unu ai sanse mari de a ramine fara frine sau

macar cu aripa jumulita.

Lanturile bune...peste 150-200E perechea...

Link spre comentariu
On 5/6/2019 at 12:24 AM, Sharky said:

gasesti daca le cauti, dar sunt interzise pe drumurile publice.

Mai departe face fiecare cum crede. Oare nu e mai practic cu lanturi? Alea le poti da jos.

Am condus iarna care tocmai a trecut Toyota 4x4 cu crampoane, si am intrat bine de tot in primavara, cu asfalt curat. Unde am condus eu, nu exista masina fara asa ceva, mai ales iarna.

Avem si la dube. Unde se transporta greutati.

Nu au zgomot de rulare atat de deranjant cum se spune. Se pun si pe Tesla, bineinteles, si, si cu ele si fara ele, mi se pare tot un drac mai mult sau mai putin. Sunt foarte sigure, si efectiv nu vad motivul pentru care le-ar interzice.

Chiar si statistic, luand exemplul altor state, nu vad motivul.

La noi sunt interzise... interesant. Se pare ca inca odata legea din Romania "face legea", recent am aflat ca s-au interzis in Romania (cel putin in anumite magazine), vanzarea ruletelor Stabila Germania. Se pare ca neamtul e mai prost decat rumanasul, si a trecut cu vederea o aparenta problema cu ele, desi sunt exceptionale din punctul meu de vedere.

In categoria excesului de zel cu care RAR testeaza modele de automobile din Japonia si Germania, de parca ar fi cine stie ce rable.

Vai de capul nostru.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
1 hour ago, Ion_Bumbu said:

La Hornbach aveau Stabila, am una, e una serioasa, rezistenta, asta dupa mie, ce bai mare are?

Le-au scos. Se spune ca au facut cei de la autoritatea in cauza control metrologic, si au gasit nu stiu ce. Intre timp, furnizorul de Stanley face gusa...

Dar, nu conteaza, exista internet.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări