Nostalgic Postat Aprilie 30, 2019 Partajează Postat Aprilie 30, 2019 Acum 43 minute, Dan85 a spus: Treaba complicata, domnule. Inteleg ce spuneti, dar... Noi ce sa facem? Sa mergem la vot si poate votam pe unii care mint mai putin si fura tot mai putin , si vor iubi tara asta mai mult, nu numai buzunarul lor. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Aprilie 30, 2019 Partajează Postat Aprilie 30, 2019 Acum 12 minute, maresaldeflota a spus: Nasol e faza cu autocarul, 39 de persona e în el și aruncat zeci de metri.... La cit de mare era nu trebuie sa ne miram! Comparativ cu tornadele din SUA, tornadele de la noi sint niste biete pistoale cu apa. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 30, 2019 Partajează Postat Aprilie 30, 2019 Un F2-3 tot era, iar pentru Romania este destul de mare oricum, data fiind pozitionarea noastra geografica. Lucrurile vor progresa oricum...ceea ce nu pot spune despre perceptia colectiva romaneasca care este retrograda si naiva, ca sa nu spun imbecila. Link spre comentariu
gauss Postat Aprilie 30, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2019 (editat) Pai si nivelul e altul ! Si ala bun , si ala rau ... P.S. - pistoale cu apa , bine zis ... Totusi , sa stai pe patul de spital din cauza unei chestii care (inteleg ca) nu exista , sau (varianta 2) a fost dintotdeauna , in loc sa te pregatesti pentru ziua oamenilor muncii ( grataru' si maneaua stramosesti ) , e nashpa ! P.P.S. - acu' inteleg de ce s - a intamplat ... , sa ascunda uneltirile imperialismului : https://edition.cnn.com/americas/live-news/juan-guaido-venezuela-operation-freedom-live-updates/index.html https://www.digi24.ro/stiri/externe/video-tentativa-de-lovitura-de-stat-in-venezuela-maduro-a-scos-tancurile-pe-strazi-impotriva-manifestantilor-1123494 Editat Aprilie 30, 2019 de gauss Link spre comentariu
Nostalgic Postat Aprilie 30, 2019 Partajează Postat Aprilie 30, 2019 Acum 24 minute, GEO 53 BN a spus: La cit de mare era nu trebuie sa ne miram! Comparativ cu tornadele din SUA, tornadele de la noi sint niste biete pistoale cu apa. Orice boala netratata se agraveaza , asa ca .....viitorul isi va spune cuvintul. Link spre comentariu
valivoi Postat Aprilie 30, 2019 Partajează Postat Aprilie 30, 2019 1 hour ago, petreelectronic said: In Braila si Vrancea nu-i tocmai bine acum http://www.meteoromania.ro/radarm/radar.index.php Ploaie in Focsani de zici ca-i ploaie de vara Link spre comentariu
valivoi Postat Aprilie 30, 2019 Partajează Postat Aprilie 30, 2019 Prin nordul Moldovei de unde este mama mea,este impamantanita credinta ca de aprinzi lumanarea de la Inviere cand se anunta semne de furtuna,grindina sau ploaie serioasa zona este ferita de fenomene extreme,acum la mine arde inca candela de la Inviere si a fost ploaie linistita,metoda verificata de-a lungul timpului. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 30, 2019 Partajează Postat Aprilie 30, 2019 Acum 9 minute, valivoi a spus: Prin nordul Moldovei de unde este mama mea,este impamantanita credinta ca de aprinzi lumanarea de la Inviere cand se anunta semne de furtuna,grindina sau ploaie serioasa zona este ferita de fenomene extreme,acum la mine arde inca candela de la Inviere si a fost ploaie linistita,metoda verificata de-a lungul timpului. La noi în Teleorman se baga toporul în pământ și se arunca salcie de la Florii Link spre comentariu
gauss Postat Aprilie 30, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2019 (editat) Asa arata ce stiu toti ca exista , au vazut in mod curent , si nu - i mira ... , li se pare normalitatea cotidiana . Afirmatiile sant mai sus , in topic . Pe final , sant imagini din localitatea Urlati , jud . Prahova . Grindina dusa de apa pe strazi . Un fleac ... , banal , ca toate chestiile . Editat Aprilie 30, 2019 de gauss Link spre comentariu
maxente Postat Aprilie 30, 2019 Partajează Postat Aprilie 30, 2019 (editat) 1 hour ago, Dan85 said: Eu as cotiza si la el, dar sta? Ii dau din tot sufletul... Eh, nu pune el botu la vrajeala oricui. Iti dai seama ca e si el versat, altfel murea de mult Vad ca la noi inca mai crede lumea ca daca se aprinde o lumanare, dispare babau Editat Aprilie 30, 2019 de maxente Link spre comentariu
Nostalgic Postat Aprilie 30, 2019 Partajează Postat Aprilie 30, 2019 (editat) Acum 49 minute, gauss a spus: Asa arata ce stiu toti ca exista , au vazut in mod curent , si nu - i mira ... , li se pare normalitatea cotidiana . Afirmatiile sant mai sus , in topic . Pe final , sant imagini din localitatea Urlati , jud . Prahova . Grindina dusa de apa pe strazi . Un fleac ... , banal , ca toate chestiile . nu e un fleac banal , doar se zice ca ne situăm într-o zonă temperată unde nu erau asemenea evenimente meteo extreme.Vor vedea urmași ce vor întîmpina pe parcursul existenței lor .Cum vor gîndi așa vor trăi. Editat Aprilie 30, 2019 de Nostalgic Link spre comentariu
gauss Postat Aprilie 30, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2019 (editat) Din pacate , semnele ( la propriu ) nu sant bune . Ma rog , parere personala . Sant si altele , opuse . Fiecare cu argumentele lui . La unii sant doar asertiuni . Ma rog , nu asta e important . Ca idee , un semn de intrebare am avut in 2000 ... , am dat la lopata (la propriu ) sa scot masina din curte , dupa o ploaie de fix 12 minute ... cu 10 minute de pregatiri . Adica inainte de acestea era vreme frumoasa . Localitatea Baicoi , jud . Prahova , la o casa de vacanta . Dupa cele 12 minute , nici portile nu se deschideau , stratul de grindina cam de dimensiunea caiselor batute era de peste 10 cm . Apa se scursese , a inundat strada ( in panta ) mai jos , se oprise circulatia . Aveam deja destui ani ca varsta , peste 40 ... nu mai vazusem asa ceva . Nici localnicii , unele rude din localitate trecusera de 70 de ani . In fine ... Editat Aprilie 30, 2019 de gauss Link spre comentariu
Nostalgic Postat Aprilie 30, 2019 Partajează Postat Aprilie 30, 2019 Acum 6 minute, gauss a spus: . In fine ... vor vedea urmași, treaba lor . Link spre comentariu
gauss Postat Aprilie 30, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2019 (editat) Desigur . Eu intentionez sa mai traiesc ceva ani , ar putea sa fie si treaba mea . Pe altii poate nu - i intereseaza , n - am grija lor . Dupa cum nici ei pe a mea ... Meci nul ! Editat Aprilie 30, 2019 de gauss Link spre comentariu
Nostalgic Postat Aprilie 30, 2019 Partajează Postat Aprilie 30, 2019 Acum 1 minut, gauss a spus: Desigur . Eu intentionez sa mai traiesc ceva ani , ar putea sa fie si treaba mea . Pe altii poate nu - i intereseaza . Îți urez mulți ani în continuare ,voi ce sînteți mai tineri , dacă vă dați silința de a trăi mai bine , acționați, nu stați în stby.. Link spre comentariu
Postări Recomandate