marius75 Postat Noiembrie 22, 2019 Partajează Postat Noiembrie 22, 2019 Amp -ul l-am cumpărat defect, cel mai probabil urma sa fie dezmembrat pentru componente. Am zis sa fac școală pe el și în același timp salvez și jucăria. Link spre comentariu
vijelie02 Postat Noiembrie 22, 2019 Partajează Postat Noiembrie 22, 2019 La cum arata eu zic ca n-a fost lipit niciodata. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 22, 2019 Partajează Postat Noiembrie 22, 2019 Acum 1 oră, vijelie02 a spus: La cum arata eu zic ca n-a fost lipit niciodata. De aia am si zis...nici mie nu mi se pare ca trebuia lipita taman aia ca sa mearga. Link spre comentariu
marius75 Postat Noiembrie 22, 2019 Partajează Postat Noiembrie 22, 2019 O sa verific exact ce pin al releului era lipit acolo. În afară de acel pin, mai erau lipituri reci la încă 2 pini. Posibil ca cel din poza sa fi avut rol doar de fixare, iar defectul sa fi fost din cauza celorlalte lipituri. Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 22, 2019 Partajează Postat Noiembrie 22, 2019 Nu cred că era doar de fixare, eu văd că e pus pe un traseu. Link spre comentariu
marius75 Postat Noiembrie 22, 2019 Partajează Postat Noiembrie 22, 2019 (editat) Momentan nu am acces la schema sau amplificator, dar din ce am studiat pozele și portiunea de schema postate anterior, acel pin este conectat la strapul B201 ( cel mai apropiat de releu dintre cele 4 strapuri din stânga jos), și mai pare alimentat chiar de dioda D514 (12V) si cei 2 conzi poliester aflați în dreapta jos in poza cu cablajul văzut de sus. Editat Noiembrie 22, 2019 de marius75 Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 22, 2019 Partajează Postat Noiembrie 22, 2019 Trebuie vazut care e rolul pinului in structura releului, pt ca daca e neconectat intern, atunci poate fi lipit oriunde fara probleme. Insula aia prea pare cu traseul de cupru corodat in jurul terminalului ca sa se poata face o lipire de calitate in baie de cositor. Link spre comentariu
marius75 Postat Noiembrie 22, 2019 Partajează Postat Noiembrie 22, 2019 Am studiat un pic mai atent cablajul si cred totuși ca era un pin de fixare sau o dublura a pinului de alimentare cu 12V și n-a fost niciodată lipit. Spun asta pentru ca daca va uitati in poza cu pinul incercuit de mine, imediat în stânga, pe același traseu, se vede o lipitura mare, acolo este lipit tot un pin al releului, se mișca și acela și lipitura era slăbită, dar fiind tăiat mai scurt, în poza nu prea se vede bine. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 22, 2019 Partajează Postat Noiembrie 22, 2019 Macar ne-am lamurit si nu mai sunt suspiciuni. Lipituri din astea fisurate apar frecvent la piesele cu potential de vibratie si masa mai mare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum